2777
2789
عنوان

چرا خدا نجاتم نمیده؟

252 بازدید | 27 پست

دو سال پیش قرار بود عروسی کنیم عقد بودیم سر یه موضوع مسخره دعوامون شد اونقد مسخره که خندتون میگیره و من حتی روم نمیشه به کسی بگم چون هیچ کس باور نمیکنه همین مطلب پایان یک زندگی باشه خلاصه اونم بی خبر از من چند روز مونده به عروسی خبر داد که ما به درد هم نمیخوریم و باید جدا شیم هر چی التماس و درخواست که مگه چی شده گفت تالارو بهم زده لباس عروسمو پس دادن مادرش و پدرش اومده بودن پسر من پسر من راه انداخته بودنو خلاصه که حکم جدایی اجباری منو پیچیدن 

همینطور الکی

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون حرف مسخره چی بوداسی

خالش بهم متلک مینداخت و من تو خودم بودم اونم سرم دادو بیداد کرد که چرا ناراحتی و منم گریه کردمو اونم هی صداشو بالاتر بردو همین

از ا ن روز روزگارم سیاهه دوباره همون حالات اول جداییمون بهم برگشته افسردگی شدید داشتمو الانم دوباره عود کرده بیکار نیستما

هم تحصیلکرده ام هم شاغل 

اما اصلا طاقت نمیارم

همین که اولش با یه چیز کوچیک بهم خورد نشون دهنده ی اینه که وصلت شما دوتا اشتباه بود

هیچوقت ناامید نباش و به این باور قلبی داشته باش که حتما یه فرصت خیلی خیلی بزرگی قراره واست پیش بیاد که معنی واقعی خوشبختی میفهمی💚

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
خالش بهم متلک مینداخت و من تو خودم بودم اونم سرم دادو بیداد کرد که چرا ناراحتی و منم گریه کردمو اونم ...

بهانش بوده وگرنه کسی ک یکیو بخاد اون آدم بدترین کارم بکنه ولش نمیکنه ،بهتر ک تو نامزدی تموم شد 

والا خدا نجاتت داده از شر یه خانواده تو خودت داری خودتو بدبخت میکنی

دوسش داشتم چند ماه بیشتر نامزد نبودیم و بیشتر از هم به دلیل فاصله شهرهامون دور بودیم اونقدر بهش علاقه داشتم که گفت جدا شیم انگار حکم مرگمو امضا کردن

بهانش بوده وگرنه کسی ک یکیو بخاد اون آدم بدترین کارم بکنه ولش نمیکنه ،بهتر ک تو نامزدی تموم شد 

اخه دل من که سنگ نبود خودش اومد خودشم ولم کرد

دخترم دیگه دل میبندم😔

وا دختر مگه دیوونه ای که حسرت اون چلغوزو میخوری؟؟؟ مرد زندگی نبوده بره گمشه 

پس چرا از ذهنم نمیره بیرون همش فکر میکنم اگه الان سر زندگیمون بودیم خوب بودیم همش فکر میکنم اطرافیان باعث شدن زندگیمون بهم بخوره اگر میرفتیم سر زندگی پیش هم بودیمو اینجوری نمیشد😭

خالش بهم متلک مینداخت و من تو خودم بودم اونم سرم دادو بیداد کرد که چرا ناراحتی و منم گریه کردمو اونم ...

شاید فک کرده سر هرچیزی گریه زاری راه می اندازید گفته همین خودمو خلاص کنم بهتره،😐😐😐