2777
2789
عنوان

کیا بچشون عینک تمام ژله ای میزنه؟

871 بازدید | 32 پست

سلام کسی هست که بچه ش عینک تمام ژله ای بزنه؟

اخه دختر من یک سال و نیمه ست چشماش هم انحراف داره هم ضعیفه شماره ی چشمش پنجه.

ولی عینکشو نمیزنه😔کسی تجریه ای نداره؟ 

توروخدا بیاین

سلام گلم  دختر من ۲۰ ماهشه دو ماهه عینک میزنه چشم راستش ۷ شماره ضعیفه و راست هم ضعیفه خیلی سخته  ارتروز گرفتم بس که عینکو شستم و میزنم به چشاش. دختر منم چشماش انحراف داره ولی توکلم به خداست مطمعنم خیلی زود خوب میشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۶ سالشه بهتر شده ولی همچنان عینک میزنه انحراف چشمش بهتر شده عمل باید بشه و خالم میترسه از عمل ...

بچه من بعد ۹ ماهگی چشمش انحراف پیدا کرد دکتر بردیم گفت چیزی نیست و دو سالگی برید معاینه چشم بعد هی انحراف بیشتر شد و دیگه من اصرار کردم پیش فوق تخصص انحراف بریم که گفت چشماش خیلی ضعیفه و عینک داد گفت ۸۰ درصد خوب میشه ولی نمیزنه فقط تو مهمونی و بیرن رضایت میده اونم با این کرونا کجا بریم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
بچه من بعد ۹ ماهگی چشمش انحراف پیدا کرد دکتر بردیم گفت چیزی نیست و دو سالگی برید معاینه چشم بعد هی ا ...

بله عینکشو استفاده کنه خیلی تاثیر داره

انحرافش کم بود یا زیاد؟

چشمهای دختر خاله ی من انحرافش شدیده متاسفانه

بله عینکشو استفاده کنه خیلی تاثیر داره انحرافش کم بود یا زیاد؟ چشمهای دختر خاله ی من انحرافش شدیده ...

من دو ماهه بالا سرشم. انحرافش به چشم میاد ولی خدارو شکر شدید نیست من همش به این فکر میکنم که دخترم با عینک خیلی ماهه و مشکلی نداره . البته انحرافش هم گاهی وقتها هست . بچه ها شارژ باتریم ضعیفه فردا میام کامنتهارو میخونم. استاتر فقط مثبت باش و اونقدر برا خودت تکرار کن که دخترت خوبه. خدا بزرگه بچه ها پاکن و لیاقت بهترینهارو دارن😘😘😘

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
دختر خالم از ۶ ماهگی عینک میزد از کجا فهمیدین چشمای بچتون ضعیفه؟

من ازشش ماهگی متوجه انحرافش شدم متخصص بردم گفتن انحراف واقعی و کاذب داره.

بردیم تهران پیش سلطان سنجری گفت یه عینک میدم ۱ ماه بزنه اگه خوب نشد عمل باید بشه شایدم سه تا عمل بخواد

اون موقع هفت ماهش بود هرچی تلاش کردیم عینکشو ده روز زد البته دوسه ماه بعدش.

بعد تا اینکه بردیمش شیراز دکترای چشم اونجا عالین دکتر گفت شماره ی چشمش پنجه عینک قبلیشم توی دستگاه گذاشتن گفتن این اصلا شماره ای نداره.من نمیدونم چرا دکتر اون عینکو براش تجویز کرده بود.

من دو ماهه بالا سرشم. انحرافش به چشم میاد ولی خدارو شکر شدید نیست من همش به این فکر میکنم که دخترم ب ...

دخترمنم گاهی چشماش صافه

شما دخترت عینکشو درنمیاره؟ 

اخه سن شیطنتشونه