2777
2789
عنوان

کیا بچشون عینک تمام ژله ای میزنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 32 پست

دختر بزرگم ۴سالشه چشاش تو بینای سنجی گفتن صعیفه یک ونیم با سماره مثبت یعنی قابل اصلاح...

ولی نمیزنه...

گوشی دیگه بش نمیدم تلوزیونم باعینک بقزه دوز گوش نمیده...منم خسته م روزی چهل بار میشورمش...

دختر کوچیکمم ۴ماهشه...همش میترسم بچه زیر ۳سالو چطو باید بفهمیم؟؟؟

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ۶ سالشه بهتر شده ولی همچنان عینک میزنه انحراف چشمش بهتر شده عمل باید بشه و خالم میترسه از عمل ...

قبلا که بچه بود شماره چشموش چند بود و الان که بزرگ شده چند شده چون عینک زده نمره اش پایین اومده؟؟؟

قبلا که بچه بود شماره چشموش چند بود و الان که بزرگ شده چند شده چون عینک زده نمره اش پایین اومده؟؟؟

دقیق نمیدونم نمره چشمش چند بوده و الان چنده فقط خالم میگفت دکتر عینکشو عوض کر ه گفته نمره چشمش اومده پایین

فقط میدونم چشماش خیلی ضعیف بود و انحراف شدید داشت

دخترمنم گاهی چشماش صافه شما دخترت عینکشو درنمیاره؟  اخه سن شیطنتشونه

دختر من مرتب در میاره تازه اگه لج هم کنه میدونه به عینکش حساسم در میاره پرت میکنه قوز بالاقوز هم داداششه که بزور ازش میگیره 😩

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
دختر من مرتب در میاره تازه اگه لج هم کنه میدونه به عینکش حساسم در میاره پرت میکنه قوز بالاقوز هم داد ...

وااای  چه بد چجوری عادتش دادی پس؟ 

ما هرکاری میکنیم بازم درمیاره 

یه تیم براش دست میزنن و مینوازن و میرقصن تا این خانم پنج دقیقه عینکو بزاره.

اما الان دیگه ‌کارش ازاین حرفا گذشته خیلی حرفه ای شده ازپشت سرمیرم براش توی یه حرکت بزارم اونم دستشو اماده نگه میداره تا بزنم برداره

دقیق نمیدونم نمره چشمش چند بوده و الان چنده فقط خالم میگفت دکتر عینکشو عوض کر ه گفته نمره چشمش اومده ...

خداروشکر خداکنه هربچه ای که هرمشکلی داره خوب بشه.

واقعا مادرا طاقت ندارن

البته اینم بگم وقتی ما برای اولین بار به دکترشریفی مراجعه کردیم برای معاینه دخترمن گریه کرد و همکاری نکرد.

دکتر یک قطره تجویز کردن و گفتن هرهشت ساعت براش بریز تا سه روز بعد بیارش.

اما باریختن این قطره امکان قرمزی صورت و تشنج هست

واینکه توی این سه روز چه برسر ما اومد ازترس تشنج و نگران قرمزیای صورتش بودیم

اما دکتر گفتن اگه عینک رو نزد از همین قطره تا پنج روز روزی یک قطره بریز توی چشمش اونوقت عینک رو برنمیداره.

اما چون خیییییلی حال دخترم بد میشد و کلافه و به نورحساس بود و بی قراری میگرد الانم دلم نمیخواد براش بریزم

وااای  چه بد چجوری عادتش دادی پس؟  ما هرکاری میکنیم بازم درمیاره  یه تیم براش دست م ...

باور کن دیگه ارتروز گرفتم بس که شستم و چشش گذاشتم اگه حالش خوب باشه قبول میکنه اگه نه از رو لج شوت میکنه فقط باید باهاش صبور باشی. ببین من دخترمو بیرون یا مهمونی بردنی نگه میداره شما هم امتحان کنید 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
باور کن دیگه ارتروز گرفتم بس که شستم و چشش گذاشتم اگه حالش خوب باشه قبول میکنه اگه نه از رو لج شوت م ...

عزیزم‌لازم‌نیست همش بشوری اخه برادرشوهر من عینک میزنه میگه اصلا انقدر ادم متوجه کثیفیش نمیشه.

من هم خونه ی مادرشوهرم که میریم اونجا کمتر برمیداره.

اما خونه ی خودمون خیلی کم عینک میزنه.

چون همه چیز براش تکراریه.

عزیزم‌لازم‌نیست همش بشوری اخه برادرشوهر من عینک میزنه میگه اصلا انقدر ادم متوجه کثیفیش نمیشه. من هم ...

نمیدونم همش چرب و چولی میشه . رلستی من بعضی وقتها عینکشو بوس میکنم نازش میکنم و میزنم چشاش بخورده تحمل میکنه 😂😂😂

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
نمیدونم همش چرب و چولی میشه . رلستی من بعضی وقتها عینکشو بوس میکنم نازش میکنم و میزنم چشاش بخورده تح ...

چه جالب😄

من فک کنم هر عزت و احترامی به عینکش بزارم 

بازم همون گاردی که نسبت بهش داره رو داره😃

حالا میخوام عینک تمام ژله ای بگیرم ببینم چیکار میکنه.

اگه بازم برداشت اون قطره رو بریزم.

چه جالب😄 من فک کنم هر عزت و احترامی به عینکش بزارم  بازم همون گاردی که نسبت بهش داره رو داره ...

شما عکس از دخترت داری که چشماش معلوم باشه انحرافش؟ 

اگه دوس داشتی بفرست منم میفرستم

ببینیم انحرافشون درچه حده.

چه جالب😄 من فک کنم هر عزت و احترامی به عینکش بزارم  بازم همون گاردی که نسبت بهش داره رو داره ...

گناه داره هر راهیو امتحان کن برا منم همش عینک پس میزنه ولی مجبورم توجه کنم تا عادت کنه

💣بی‌بی چک خوان سایت💣