2777
2789
عنوان

يعني بچم دختره يا پسره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 87 پست
خانوما یه سوال ؟ من امروز بی بی چک استفاده کردم منفی بود.یک روز از موعدم می گذشت.به نظرتون زود بی بی ...

اره چند روز صبر كن 

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...
دست بزار رو رحمت اگه سرده پسره اگه گرمه دختر 

اخه هم دماي بدنمه فرقي نداره تو چه شرايطي باشه ؟ مثلا الان زير  پتو 😂

اگه هميشه كاري كه ميخواين انجام بديم در جهت رضايت اون باشه ، هميشه موفقيم و هيچوقت پشيمون نميشيم ...خداروميگم اون تهه عشقه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر

اتفاقا اشتباه درنیومده برات خیلیم درست بوده

چون ادرار مادر دختر اسیدی هست وقتی میریزه روی جوش شیرین کف میکنه

ولی چون ادرار مادر پسر قلیایی هست وقتی میریزه روی جوش شیرین هیچ واکنشی نشان نمیده

عزیزم میگم من کف کرد شدیدم کف کرد الانم دخترم یکماهشه کنارم خوابیده😂😂😂😂😂تو نگفتی جنسیت چی بود؟& ...

عزیزم گفتم بچم پسره..میگم ک برا منم غلط دراومد

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
اتفاقا اشتباه درنیومده برات خیلیم درست بوده چون ادرار مادر دختر اسیدی هست وقتی میریزه روی جوش شیرین ...

عزيزم  برا من هيچ واكنشي نشون نداد و دختر بود طب بو علي هم اشتباه بود كلم قرمز هم اشتباه بود خخخخخخخ ميگم ديگه اينا الكي دلخوشي هست 

اما يه چيز درست بود اونم اين كه قبل حموم دور شكمم رو اندازه ميگرفتم بالافاصله بعد حموم هم اندازه ميگرفتم و ميگن جنين دختر باشه دور شكم كم ميشه پسر باشه بيشتر كه برا من دو سه سانتي كم ميشد 

خدا خواست خوشبخترين باشم  گل هاي زندگي ام رو افريد 🌹A🌹A
واسه پسر از حالت عادى يه كم سردتره ولى دختر كمى گرمتر 

اينم اشتباهه برا من 😁😁😁هميشه شكمم سرد بوده از اول بارداري تا الان

اتفاقا اشتباه درنیومده برات خیلیم درست بوده چون ادرار مادر دختر اسیدی هست وقتی میریزه روی جوش شیرین ...

گفته شما درسته عزیزم ولی خب منم تو نت خوندم دیگ اونجا اینطور نوشته بود

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
عزيزم  برا من هيچ واكنشي نشون نداد و دختر بود طب بو علي هم اشتباه بود كلم قرمز هم اشتباه بود خخ ...

اين يكي جديده🧐🤨 دور شكم يا رحم ؟

آره بخدا همش الکیه😂😂😂

والا 😂😂😂واسه همينم نبايد ادم بارداريش رو با اين جور چيزا حيف كنه 

قشنگ به خودت برس و بيخيال هر چي كه هست نه ميتوني تغيير بدي نه ميتوني كاري كني