2777
2789

۳سال و۹ماه

وزنش۱۳ همه آزمایشاش سالم ولی اصلا اشتها نداره امروز یه تیکه نون خالی خورده بود شب اونم بالاآورد خیلی حالش بد بود رنگش شده بود مثل گچ...

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی نکنه مسموم شده چیز جدیدی نخورده تو این چندروز؟؟

نمیدونم عصر کیک پخته بودم یه تیکه ازاون خورده بود

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

شاید ویروس گرفته!

یه سری تو برنامه طلیب میگفت بچهایی که یه مشکلی دارن نمیتونن غذابخورن چون تمام سیستم ایمنی متمرکز گوارش میشه و نمیتونه کارصو خوب انجام بده..صدرصد بیماره کودکت.حتما ببر پیش متخصص

یه تیکه نبات بزار تو قاشق..بزار رو حرارت کم کم اب بشه بعد قاشق رو بزار تو اب جوشیده سرد تا نبات حل بشه.بده بخوره

اگه رو دل باشه زود خوب میشه

احتمالا یه چیزی مث ذرت یا پنیرپیتزایی چیزی خورده رو دلش مونده

شایددورازجون کروناگرفته

نه بابا فکرنکنم...آخه فقط بالا آورده ازبچگی بی اشتهاس

یه تیکه نبات بزار تو قاشق..بزار رو حرارت کم کم اب بشه بعد قاشق رو بزار تو اب جوشیده سرد تا نبات حل ب ...

آره دیشب یه گاز پیتزا خورده بود اما فقط یه‌گاز