2777
2789
عنوان

فقط اینجا میتونم بگم

719 بازدید | 47 پست

دیگه حوصله غذا پختن و دادن به بچه، عوض کردنشون، سرکله زدن باهاشون رو ندارم، امسال هیچ مسافرتی نرفتیم، دلم تنهایی میخواد و خوش گذروندن، از اون طرف بچه هام دارن توی خونه آپارتمانی دیوونه میشن، اوضاع گند اقتصادی باعث شده نتونیم خونه خوب بخریم، سر شوهرم غر میزنم ولی تهش دعوا برای خودمه، به مادرم یا کس دیگه میگه صبر کن دیگه دارم بالا میارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ دست رو دلم نزار ک خوووووون

درکت میکنم من تادوهفته دیگه بابچه۷ماهخ اثاث کشی دارم 

بخدادارم خفه میشم دلم میخواد بزارم برم کسی پیدام نکنه خیلی توفشارم.خدایااااااا اگه میبینی اگه وجود داری اگه هستی خودت ی نگاه کن. خسته ایم ب والله خسته ایم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خدا رو شاکر باش

شاید این موقع سال پیش میگفتی باهات همدردی میکردم

ولی از قبل عید شوهرم بیکار شده تصادف کرد .از اون موقع رفته نیانده . خودم با ۲تا بچه اواره خونه مردم میشم

الان فقط بهت میگم همین ک زندگیتو داری نماز شکر بخوان

کصع اقتصادی خ ابه درست ولی ندارا کن

بخدا اینقدر التماس دعا میکنم ک دوباره برم خونه ام .روزی چند ساعت گریه میکنم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

سه تا، امشب غذا درست نکردم، شوهرم خونه نیست، مثل احمقا عین خیالم نیست

عیبی نداره .بیین خوراکی کیکی هله هوله 

نودل چی داری بده بخون

نون ماست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد