2777
2789
عنوان

پسرم چندروزه هیچی نمیخوره امشب بالا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست
یکم پونه کوهی و نعنا دم کن ی ته استکان بهش بده بخوره برای تهوع و معده خوبه شاید ان شاالله خوب بشه

مرسی 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

شاید ویروس گرفته! یه سری تو برنامه طلیب میگفت بچهایی که یه مشکلی دارن نمیتونن غذابخورن چون تمام سیس ...

عزیزم هزاران باربردم گفتن مشکل نداره ازنوزادی اینطوری بود وزن کم میگرفت همه جورآزمایشم داده حتی تست عرق گرفتن ازش

ماشاالله خیلی باهوشه ها ولی بدغذاس

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دیشب یه گاز پیتزا خورده بود اما فقط یه‌گاز

خب پنیر خیلی بده. اگه کلا بی اشتهاس ممکنه معده ش هم ضعیف باشه نتونسته هضم کنه.همینطوری مونده تو معده ش

بهش همون نبات داغ رو بده.چیزی نیست ک ضرر داشته باشه. رو دل باشه خوب میشه.یا بالا میاره یا دفع میکنه

البته الانم گفتی بالا اورده احتمالا دیگه خوب شده باشه. ولی خب اگه بیداره بهش بده بد نیست

پسرمن یه روز صبح پاشد یهو بالا آوردبردم بیمارستان آزمایش خون گرفتن شلوغش کردن آره کروناس فلان بایدبره بستری بردم پیش یه دکتر دیگه فقط یه چرک خشکن نوشت خورد خداروشکر مشکلی هم واسش پیش نیومد ماه پیش البته الکی الکی میخواستن بچه روبستری کنن نگران نباش اگه دیدی فرداهم حالش بد بود ببرش دکتر

خب پنیر خیلی بده. اگه کلا بی اشتهاس ممکنه معده ش هم ضعیف باشه نتونسته هضم کنه.همینطوری مونده تو معده ...

آره کامل بالا آورده ولی فکرنکنم پنیرباشه چون عصر یه تیکه کیک خورده بود اون اومد

پسرمن یه روز صبح پاشد یهو بالا آوردبردم بیمارستان آزمایش خون گرفتن شلوغش کردن آره کروناس فلان بایدبر ...

مگه آزمایش خونش مثبت شده بود

عزیزم هزاران باربردم گفتن مشکل نداره ازنوزادی اینطوری بود وزن کم میگرفت همه جورآزمایشم داده حتی تست ...

اهاااا پس مشکلی نداره..خب بهش عرق نعنا..یا دمنوش آویشن و پونه ونعنا بانبات بده..مطمئن باش خوب میشه با اینا

اهاااا پس مشکلی نداره..خب بهش عرق نعنا..یا دمنوش آویشن و پونه ونعنا بانبات بده..مطمئن باش خوب میشه ب ...

چشم...ممنون

آره ولی حالش خوب بود حتی تبم نداشت که نیاز به بستری باشه البته الان یکماه گذشته یعنی میگم دکتراشلوغش ...

وای نه خدانکنه اینطوری باشه

آره کامل بالا آورده ولی فکرنکنم پنیرباشه چون عصر یه تیکه کیک خورده بود اون اومد

خوب شده ایشالا دیگه

ازین ب بعد بی اشتها بود بهش ی قاشق عسل هم بدی خوبه.یکم جون‌میگیره علاقمند میشه ب خوردن.نخوردن ها همش از ضعف هست

خوب شده ایشالا دیگه ازین ب بعد بی اشتها بود بهش ی قاشق عسل هم بدی خوبه.یکم جون‌میگیره علاقمند میشه ...

آره بخدا فقط ضعف داره

بنده خداشوهرم همه چی واسش میخره عسل شیره انگور 

پسرم اصلا وابدا مرغ یاگوشت نمیخوره یعنی اوق میزنه ها

آره بخدا فقط ضعف داره بنده خداشوهرم همه چی واسش میخره عسل شیره انگور  پسرم اصلا وابدا مرغ یاگ ...

از ضعف هست.حامله ها هم همینطورن از ضعف اوق میزنن

ی راهی پیدا کنی ک عرق گوشت رو بخوره چنان دوپینگ میشه ک خودت هاج و واج میشی😂 عصاره ش رو بگیر بریز تو غذا متوجه نمیشه یا همون چهار شیره یا عسل بریز تو آب خیلی خوبه

نونی که خورده باعث شده اسید معدش زیاد شده بالا اورده.رفلاکس نداره احتمالا؟اگه خدایی نکرده تب کنه خطر ...

نه تب تداره نمیدونم ریفلاکس داره یانه

از ضعف هست.حامله ها هم همینطورن از ضعف اوق میزنن ی راهی پیدا کنی ک عرق گوشت رو بخوره چنان دوپینگ می ...

عرق گوشت چه جوری درست کنم