2777
2789
عنوان

پسرم چندروزه هیچی نمیخوره امشب بالا آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست
عرق گوشت چه جوری درست کنم

یه بند انگشت گوشت چرخ کرده بزار وا بره

یه استکان اب بریز تو قابلمه اون گوشت رو بنداز داخلش تا جوش بیاد دو سه تا قل بزنه بعد نمک و ادویه بریز داخلش ک خوش طعم بشه..ده دیقه وقت نیخواد.بعد بریز روی غذاش بلاخره دو تا قطره ام بخوره خوبه..البته خیلی اولش امید نداشته باش😅

ی مدلم هست گوشت رو ریز ریز میکنن خیلییی ریز.مریزن تو شیشه درش رو میبندن میزارن تو قابلمه ک اب ریختن.کم کم با اون اب بپزه.اون خیلییی طولانی میشه

من روش اول رو پیشنهاد میکنم ک اگه نخورد دلت نسوزه😂

عرق گوشت چه جوری درست کنم

یه تیکه گوشت یا قلوه گوسفندو بزار تو شیشه سس مایونز درشو مشما بزار ببند بنداز تو اب جوش برای خودش بپزه اون عالیه

البته قلوه بهتره 

ما بهش میگیم عصاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعی کن به زور هم شده غذهای مقوی به بچت بدی

سرچ کن گوگل برات میاره چه غذاهایی

طفلی از بی غذایی ضعیف شده معدش خدای نکرده مشکل پیدا میکنه

اکثر بچه هامیل به غذا ندارن ما باید یه راهی پیدا کنیم

من خودم بچم رو میگرفتم بغلم جلو تی وی و کارتون بهش با دست خودم غذا میدادم بغلم هم بود نمیتونست فرار کنه چون اگه به خودش بود یه قاشق هم نمیخورد

حلیم،گوشت،مرغ،موز،سیب یا هر میوه ای که داری

مغز آجیل اگه نمیخوره رنده کن توی برنج بهش بده خلاصه از این کارها

یه بند انگشت گوشت چرخ کرده بزار وا بره یه استکان اب بریز تو قابلمه اون گوشت رو بنداز داخلش تا جوش ب ...

والا اگه بخوره دعاتون میکنم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

سعی کن به زور هم شده غذهای مقوی به بچت بدی سرچ کن گوگل برات میاره چه غذاهایی طفلی از بی غذایی ضعیف ...

نمیخوره یعنی با هیییچ ترفندی حاضرنیس بخوره....

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تیکه گوشت یا قلوه گوسفندو بزار تو شیشه سس مایونز درشو مشما بزار ببند بنداز تو اب جوش برای خودش بپ ...

ممنون عزیزم

آره بخدا فقط ضعف داره بنده خداشوهرم همه چی واسش میخره عسل شیره انگور  پسرم اصلا وابدا مرغ یاگ ...

مرغ و گوشت رو له کن به اندازه خیلی کوچیک بذار دهنش بخوره تنها بده با برنج یا چیز دیگه نده

منم برا بچم اینجوری میدم وگرنه اوق میزنه

مرغ و گوشت رو له کن به اندازه خیلی کوچیک بذار دهنش بخوره تنها بده با برنج یا چیز دیگه نده منم برا ب ...

میفهمه بابا یعنی هیچ جوره گول نمیخوره به من میگه توبرو اون طرف خودم غذامیخورم بعدش میگرده ببینه چی هس توش

بگیر بغلت فرار نکنه خودت با قاشق بهش بده حواسشم با کارتون یا اسباب بازی پرت کن من اینجوری میکنم چاره ...

😂😂😂

من موبایلمو میدم دستش در حین بازی میخوره پسر منم شدیدا بد غذاست

آره اینو امتحان کردم ولی دیگه جواب نمیده این مدلی

باور کن فقط همین مدل جواب میده😂

آخه زود جوش میاره یهو دیدی تاشب هیچی نخورد😁