2777
2789
عنوان

وسواس نسبت ب سینه

354 بازدید | 12 پست

سلام بچها

من دوسال پیش متوجه شدم مادرم سرطان سینه دارن من اون موقع تازه باردار شده بودم همون موقع ها منم سر سینم ترک داشت فک میکردم منم دارم بعد دوسه روز سر سینم رو چرب کردم دیدم خشکی زده پوست خشکش افتاد خوب شد بعد بچم ب دنیا اومده سه چهار روزگیش یهو سینم ورم کرد باز فک کردم سرطان سینس رفتم سونو گف کیست داری و چیز مشکوکی ندید،حتی بعد از سونو هم هیچوقت خیالم راحت نشده همش حس میکنم سینه هام تغییر کردن موقعی ک پسرمو شیر میدم یه سر ب سر سینه هام دقت میکنم الان متوجه شدم بعد اینکه بچم شیر میخوره دور سینم چروک میشه...الان حس میکنم سرطان سینس

روانی شدم هم میترسم سونو بدم نتیجه بد باشه هم دارم داغون میشم

فکرت درگیر والا مشکل نداره سینت

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا دور سینم چروک میشه؟چروک سفت 

چروک ک خوب شیر میدی برو دکتر منم کیستیکم ولی چکاپ سالانه میرم 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

معاینه سینه رو از دکتر یاد بگیر خودت انجام بده، توی نت هم هست من بلد نیستم.

چکاپ هم برو مرتب.

ولی اگه با این وجود بازم ذهنت درگیر موند برو پیش روانشناس وسواس فکری ت رو برطرف کنی عزیزم

کلا منم وسواس دارم به سرطان ، خیلی آدم اذیت میشه ولی دکترا میگن اگ اقوام درجه ۱ دچار سرطان شدند باید ...

من با اینکه توی اقوام هم قبلنا نداشتیم اول باری ک آفت دهانزدم کلی گریه کردم فک کردم سرطان دهان

مجردی هم وسواس بکارت داشتم در حدی ک سالها اطمینان داشتم ک من بکارت ندارم برای همونم با همسرم ازدواج کردم گفتم آدم درستیه نداشته باشم آبروم نمیبره🤣

معاینه سینه رو از دکتر یاد بگیر خودت انجام بده، توی نت هم هست من بلد نیستم. چکاپ هم برو مرتب. ولی ...

خیلی میترسم وگرن حس میکنم باید برم یه مرکز سونوگرافی خوب طوری ک حرف دکترش رو قبول داشته باشم

من با اینکه توی اقوام هم قبلنا نداشتیم اول باری ک آفت دهانزدم کلی گریه کردم فک کردم سرطان دهان مجرد ...

واااای خدا پس مثه منی 😂 ولی بخدا خیلی بده آدم خدانکرده جذبش میکنه ، کاش راه درمانشو میدونستم 😩