2777
2789
عنوان

چجوری ترکش کنم؟؟💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 63 پست

من یه خاله دارم تقریبا مشکلاتش مشابه شماست به خاطر بچه هاش سوخت و ساخت و همش سکوت کرد ولی وضعش بهتر نشد هیچ بدترم شد تو این شرایط شما انگار شوهرتون شمارو به اسیری اورده شما هم عزت نفستونو حفظ کنید اگه کتک زد برین دادگاه با مدرک و دیه بگیرین بالاخره اینقد مظلوم نباشین که اینطور سوء استفاده کنه

ای کاش همون موقع رابطه رو تموم میکردین ولی خب اتفاقیه ک افتاده ب نظر من ب روانشناس بگین شاید وقعا ...

دارم دیوونه میشم بخدا 

خیلی تنهام خیلی..خیلی وقتا میخوام خودکشی کنم اما بخاطر مامانم و بچه هام موندم😔😔

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هر چی می گه و کتک می زنه سکوت می کنین و اونم فقط دنبال بهونس خب با این وضع سکوت نکن چند روزی قهر ...

هیچ کس نمیتونه جای کس دیگه ای باشه اخه مگه جایی هس ک برم بابابزرگ دارم ۵تاعمو ولی ۷ساله نذاشته باهاشون حرف بزنم الان چجوری برم بهشون بگم مامانمم ی زن تنهاس تازه میخواد ازوداج کنه روز خوش ببینه چجوری مانع شم

توصیه میکنم حرز امام جواد را با خلوص و توجه بخون با این دل شکسته ات خدا درست میکنه اما راهی که خدا ج ...

چ راهی میزاره میشه خوب توضیح بدی

دارم دیوونه میشم بخدا  خیلی تنهام خیلی..خیلی وقتا میخوام خودکشی کنم اما بخاطر مامانم و بچه هام ...

خیلی متاثر شدم ان شاءلله خدا کمکتون کنه 

تویه این شرایط صبور باشین و مدام ذکر یونسیه رو بگین و دعای مشکل گشا رو شب جمعه بخونید مطمئن باشین خدا هیچ وقت بنده هاشو فراموش نمی کنه

یعنی زیاد هم بیش از اندازه همه خواسته هاشو عملی نکن که اون فکر کنه کار خودش درست بوده و از روی بیپنا ...

من خونه رو ترک کنم خوبه واقعا موندم نمیدونم چیکارکنم

من خونه رو ترک کنم خوبه واقعا موندم نمیدونم چیکارکنم

نه عزیزم جواب rpsbرا و حرز امام جواد را انجام بده و اگر اینبار این کار را کرد چند روز بچه ها را بزار برو خونه مادرتتا قدرت را بدونه یا بچه کوچیکت که شیرینتره براش ببر با خودت وقتی میاد دنبالت بگو عزیزم مگه زندگی چند روزه که از الان تلخش میکنی بیا با هم شیرینش کنیم 

ببین از کدوم کارت بیشتر ایراد میگیره برطرف یا بهتر کن مردها وقتی میان خونه انتظار دارن خونه آرامش داشته باشه ازشون استقبال بشه و غذای مورد علاقشون درست کنی و لباسشون تمیز شسته شده باشه نیازشونم درست برطرف بشه 

به نظر من مظلومیت شما زمینه این رفتارهای بی شرمانه همسرتون شده چند روز ول کنین همه چیو برین خونه پدرتون خب زن بگیره هنوزم پدرتونه 

اگه همین روندو ادامه بدین اوضاع بدتره می شه بهتر نمی شه 

ببین از کدوم کارت بیشتر ایراد میگیره برطرف یا بهتر کن مردها وقتی میان خونه انتظار دارن خونه آرامش دا ...

بنده خدا می گه به خاطر چیزایی که اصلا من توش دخالتی ندارم منو کتک می زنه این رفتارهارو با یه اسرم نمی کنن