2777
2789
عنوان

چجوری ترکش کنم؟؟💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 63 پست
با اسیر هم اینطور رفتار نمیکنند . 

میدونم واقعا درمونده شدم انقد گریه کردم اومدم اینجابگم اروم شم 😭😭😭اخه خدام صدامو نمیشنوه

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا باهاش برخورد بد نکن که سو استفاده کنه و حتما برو مشاوره من توی زندگیم خیلی مشکلات داشتم و دارم وخودم جاهایی که اشتباه دارم را قبول دارم و تشخیص میدم و تجربه زیاد تو زندگی دارم اما من در این مورد اقرار میکنم از هرزنی بیشتر متاثر شدم و فقط از خدا میخوام که کمکت کنه و مطمعن باش سزای کارش را میبینه 

خب وقتی کتکتون می زنه واکنش شما چیه

امروز توماشین هی مشت زد به سینم و رونم اومدم دهن بازکنم گف من حرف میزنم جواب نده بدتر حمله کرد بچه هام ترسیدن..ولی ازوقتی اومدیم خونه ی کلمم باهاش حرف نزدم چن بار حرف زده جواب ندادم فقط شام پختم سفره چیدم جم کردم واقعا نمیدونم چیکارکنم

اصلا باهاش برخورد بد نکن که سو استفاده کنه و حتما برو مشاوره من توی زندگیم خیلی مشکلات داشتم و دارم ...

فقط میگم خدایا برسه روزیکه همه این کاراشو تلافی کنم اخه میگم زمین گرده کوپس😔😔

میدونم واقعا درمونده شدم انقد گریه کردم اومدم اینجابگم اروم شم 😭😭😭اخه خدام صدامو نمیشنوه

نه عزیزم خدا سمیع و بصیره و پاداش صابرین را هم در دنیا وهم در آخرت میده بهترین همسر صبور ترینه اما زن و بچه وقتی هم که پدر و مادر دارند چون ازدواج میکنند اولین و آخرین پناهشون مرد خانشونه و نباید باهاششون این رفتارها بشه من وافعا دلم شکست نمیدونم چی بگم

امروز توماشین هی مشت زد به سینم و رونم اومدم دهن بازکنم گف من حرف میزنم جواب نده بدتر حمله کرد بچه ه ...

خب مامانتون که هستن چند روز قهر کنین برین خونه مامانتون بچه ها رو هم بذارین پیش خودش وقتی ببینه چه قد بهتون نیاز داره و بدون شما با دوتابچه چقد سخت می گذره شاید تو رفتاراش تجدید نظر کنه

خب حتما یه مشکلی هس دیگه بیخود که عوض نشده. حتی اگه نمیره مشاوره خودت برو یا با شماره ۱۴۸۰ مشاوره ر ...

عزیزم از اول این بوده نامزد بودیم دخترعموش زنگ زد بمن گوشیمو پرت کرد دیوار

یا یبار رفتم بامامانم براش بلوز خریدیم کلی فشم داد و گف سرقبرم پهن کنی اون بلوزو کاش واقعن برسه همون روز

نمیره مشاوره اخلاقشم عوض نمیکنه میگه من خوبم هرچی میگم بذاربگم

منم همین مشکلو دارم و باید ریشه یابی کنی و تا دیر نشده خودت به زندگیت کمک کنی و نگذاری بدتر بشه حتی اگر شده خودت را تغییر بدی تا اون اصلاح بشه اما نه اینکه به سمتی که ازت سو استفاده بشه .

نه عزیزم خدا سمیع و بصیره و پاداش صابرین را هم در دنیا وهم در آخرت میده بهترین همسر صبور ترینه اما ز ...

😭😭😭چون مشکل من فقط به دس خدا حل میشه به هرکی میگم تعجب میکنه

عزیزم از اول این بوده نامزد بودیم دخترعموش زنگ زد بمن گوشیمو پرت کرد دیوار یا یبار رفتم بامامانم بر ...

ای کاش همون موقع رابطه رو تموم میکردین

ولی خب اتفاقیه ک افتاده

ب نظر من ب روانشناس بگین شاید وقعا مشکل جدی داره

اگه هم قابل حل نبود جدا شو سختی داره بله ولی خب شما خیلی جوونی هنوز

بخاطر بچه ک نمیشه عذاب کشید مدام

انشالله بهترین اتفاق برات بیوفته عزیزم

خب مامانتون که هستن چند روز قهر کنین برین خونه مامانتون بچه ها رو هم بذارین پیش خودش وقتی ببینه چه ق ...

چن وقت پیش برای اولین بار رفتم خونه مامانم براقهر ولی زود اومد دنبالم اول گف چیشده بیخودی قهرکردی بچه هارو برداشت رف بعد انقد التماس کرد بیا عوض میشم و فلان ولی همون اشو همون کاسه

شما هر چی می گه و کتک می زنه سکوت می کنین و اونم فقط دنبال بهونس خب با این وضع سکوت نکن چند روزی قهر کن حساب کار دستش بیاد شاید همین سکوت شما اینقد پرروش کرده

😭😭😭چون مشکل من فقط به دس خدا حل میشه به هرکی میگم تعجب میکنه

توصیه میکنم حرز امام جواد را با خلوص و توجه بخون با این دل شکسته ات خدا درست میکنه اما راهی که خدا جلوی پات میزاره را درست ترینش رو انتخاب کن و مواظب باش اشتباه نکنی - زود تصمیم نگیر