2777
2789
عنوان

چجوری ترکش کنم؟؟💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 63 پست

[QUOTE=167489524]بنده خدا می گه به خاطر چیزایی که اصلا من توش دخالتی ندارم منو کتک می زنه این رفتارهارو با یه اسرم نم ..

باید شوهرش بره دکتر من چیزای مردونه ای هست که ممکنه که البته به ندرت تو خانمها هم هست میدونم شاید داشته باشه که باعث این رفتارها در مرد شده که نمیشه بگم یعنی روم نمیشه چجوری بگم اونها را باید درمان کنه تا اعصابش درست بشه این آقا پرخاشگر شده 

نه عزیزم جواب rpsbرا و حرز امام جواد را انجام بده و اگر اینبار این کار را کرد چند روز بچه ها را بزار ...

مشکل همینه که طلاقمم نمیده بدون من نمیتونه بمونه گفتم یروز رفتم قهر ی ساعت نتونس بمونه انقد التماس کرد برگشتم مشکل اینجاس عوض نمیشه

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از کدوم کارت بیشتر ایراد میگیره برطرف یا بهتر کن مردها وقتی میان خونه انتظار دارن خونه آرامش دا ...

ای خداااا ینی من ازصب تاشب سرپام خودشم کور نیس میبینه هم خودش هم دخترم انقد اذیتم میکنن اخر از ناچاری میشینم گریه میکنم اخه هیچ کس نمیتونه جای کس دیگه باشه 

به نظر من مظلومیت شما زمینه این رفتارهای بی شرمانه همسرتون شده چند روز ول کنین همه چیو برین خونه پدر ...

عزیزم از اول انقد یهم بی احترامی کرده فش کتک چشمم ترسیده 

بابام تهرانه خونش بیچاره بعدعروسیم اومد خونم شوهرم فشش داد بمنم میگه اگه باهاش حرف بزنی تیکه تیکت میکنم مامانمم اجارس بابابزرگم ک دارم ۷ساله نرفتم خونش نذاشته باهاشون هم کلام شم الان برم چی بگم واقعا درمونده شدم

این کاری که میگم بسیار مجربه و تجربه کردم اگه میخواهی به دست خودت بگیریش و ازت پیروی کنه به نیتش سه ...

ممنون لطف کردی 

من قبلا نمازخون و فلان بودم انقد اذیتم کرده دیگه نمازمم ترک کردم میگم چراخدا صدامو نمیشنوه من چیکارش کرده بودم اینو نصیبم کرد💔💔

بنده خدا می گه به خاطر چیزایی که اصلا من توش دخالتی ندارم منو کتک می زنه این رفتارهارو با یه اسرم نم ...

عروسی خواهرم بود مراسم خونه مامان پدرم بود اول راضی شد ببره بعد مادرش یچیزایی بهش گف که اینم گف نمیبرمت ازصب تاساعت۶ عصر زجه زدم اخر عموم اومد باهاش حرف زد منو برد عروسی اونم ۱۱اومددنبالم غذام ک داد مامانم پرت کرد توکوچه...بخدا یزید هم اینجوری نبود

به نظر من مظلومیت شما زمینه این رفتارهای بی شرمانه همسرتون شده چند روز ول کنین همه چیو برین خونه پدر ...

عموهام یکیش کارمند ارتشه یکیش تو دادگستری دادگاه خانواده کارمنده ولی خیلی وقته باهاشون حرف نزدم الان روم نمیشه برم پیششون ینی بی صاحب نیسم این راهی برام نذاشته این منو بی کسو کارکرده درضم هیچکسم راضی به ازدواجم بااین نبود دایی عمو عمه مامان بزرگ و بابابزرگم بابام هیچکس ولی مامانم گف خواهرزادم خودشو میکشه

عزیزم از اول این بوده نامزد بودیم دخترعموش زنگ زد بمن گوشیمو پرت کرد دیوار یا یبار رفتم بامامانم بر ...

اونوقت این رفتارها را تو نامزدی ازش دیدی و چشمتو بستی و زنش شدی؟؟؟!!!😑

اونوقت این رفتارها را تو نامزدی ازش دیدی و چشمتو بستی و زنش شدی؟؟؟!!!😑

صدبار خواسم برگردم مامانم نذاش گفتن همه مردا اینجورت بعدم گفتن خودم ترو دادم دشمنامون خوشحال میشن💔

ممنون لطف کردی  من قبلا نمازخون و فلان بودم انقد اذیتم کرده دیگه نمازمم ترک کردم میگم چراخدا ص ...

نگو اینجوری لطفا

مگه میخوای علاوه بر این دنیا اون دنیات هم اذیت بشی 

ما حق انتخاب داریم خدا بهمون قدرت عقل و اختیار داده 

حتما تو دوره ی آشنایی یه نشونه هایی از اخلاق بدش دیدی و خودتو زدی به ندیدن حالا به خاطر علاقه یا حرف مردم یا ...

نگو اینجوری لطفا مگه میخوای علاوه بر این دنیا اون دنیات هم اذیت بشی  ما حق انتخاب داریم خدا ب ...

من خیلی بچه بودم همش۱۵سال خیلی بدی کرد بهم ولی خانوادم گفتن توخوب باش درس میشه

مشکل همینه که طلاقمم نمیده بدون من نمیتونه بمونه گفتم یروز رفتم قهر ی ساعت نتونس بمونه انقد التماس ک ...

خوب از همین نقطه ضعفش استفاده کن 

تهدیدش کن اگه دیگه بداخلاقی کنه یا دست روت بلند کنه میری یه جا که دست هیچکس بهت نرسه یا قهر جدی باهاش بکن 

مظلوم نباش اونو که نمیتونی عوض کنی خودتو عوض کن بجا گریه زاری یه بار که زد پاشو برو پزشک قانونی نامه بگیر بهش هم نشون بده که بترسه 

خوب از همین نقطه ضعفش استفاده کن  تهدیدش کن اگه دیگه بداخلاقی کنه یا دست روت بلند کنه میری یه ...

مگ تهدید سرش میشه میگه هیچ کس ... نمیتونه بخوره خیلی وحشیه

قانون میتونه  نترس زرنگ باش  پدرت حامیت نیست؟

چراولی میگه چون عقدت نبودم الان بادوتا بچه چرا زندگیتو بیام خراب کنم بعدشم اوندفعه گف خودم نگهت میدارم تهران..هرکیم خواس حرف بزنه بایدبیاد اینجا من ساکن اردبیلم