2777
2789
عنوان

ماجرای روضه ی دیشب

146 بازدید | 7 پست

سلام

دیشب رفته بودم با دوستم حسینیه ی محل، من تا حالا این حسینیه رو نیومده بودم

خیلی برام جالب بود و حس خوبی داشت

آدم هایی که همیشه می دیدم و از کنارشون می گذشتم یهو همشونو یک جا دیدم

کاری که کرده بودم این بود که یه کیسه ی پارچه ای مخصوص کفش دارم و همیشه کفشم رو نگه میدارم توی کیفم، دستمال اشک هم با خودم دارم که دنبال دستمال کاغذی نگردم

سخنرانیشونم جالب بود درمورد فهم دین

یه نکته ای به ذهنم رسید که وقتی چایی حلوا پخش میکردم حلوا رو با قاشق میگذاشتن کف دست افراد که خیلی پاک کردنش سخت بود، کاش روی یه تیکه نون پخش میکردن ولی خیلی خوشمزه بود دستشون درد نکنه

و اینکه دوستم گفت یکشنبه ها اینجا کلاس قرآن هست که انشاالله بتونم برم

اگر‌رفتم عکس میگیرم و نکته های کلاس رو یادداشت میکنم و میذارم انشاالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز بازار بودم یه خانمه نوحه گذاشته بود صداشم زیاد کرده بود تو خیابونا راه می‌رفت با خودم گفتم اگ یه خانم دیگه موسیقی بذاره و اینجور رد بشه همه معترض میشن چرا هندزفری نذاشتی ولی کسی به این خانم چیزی نگفت

ممنون که مارو در جریان میذاری 😁

راستی قبول باشه این دفعه رفتی برا منم دعا کن 

اسمم فاطمه هست یادت نمیره ؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄