2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96007 بازدید | 2904 پست
باز بنده خدا چیزی نگفت و مرخصی داد رییسا ی روز مرخصی میدن انگار دارن جون میدن چند روز گفتم میخام ا ...

الان امروز دلیل نپرسید ازت ؟؟ خب خودت خواستی مسکوت بمونه دیگه

حالا اگه فردایی پس فردایی پسون فردایی پیام داد درباره مرخصیت پرسید بهش بگو حتما سال مادرت +امر خیر 

بابا بذار اگه عشقی هم تو وجود اون هست بذار اون یکم تن لرزه بگیره بذار قشنگ چهارستون بدنش بلرزه

الان چندنفر تو تاپیکت گفتن ای کاش اینجوری میگفتی پس اگه پیام داد همینکار کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا میگفتی برای سال مادرت و در کنارش یه امرخیری هست اونوقت میفهمیدی که آیا به یه ورش هست یا نه ؟ ...

ضمنا میدونه ما خانواده ی خیلی وابسته ای بودیم و مرخصیم بابت مراسم مادرمه

بنظدم تو اینمدتم پیام ک نمیده

اگرم بده در حد ی ابراز همدردیه

یکسره الان گروه پیام میذاَشت. کارو کار

شنبه هم نمیرم اداره

بذا ی مدت دور شم  ببینم چی پیش میاد

البته ک ب ی ورشم نیست. اون هفته طولانی مدت ندیدیم همو عین خیالش نبود

دم سال مادرم چ امر خیری یکم متناقضه و خوشایند نیست اصلا

در کار خیر حاجت هییییییییییچ استخاره نیست سپیده خانوم بعله 

چه تناقضی نمیخوای عقد کنی جشن بگیرین که بزن بکوب که نمیخوای بکنی

آشنایی اولیه مثلا

خیلی زشته بخدا

نمیدونم والا تنها محرکی که باعث بشه موتور عشقی این آدم روشن بشه همین ترفنده از یه طرف داری دل دست میدی که داره میره از اداره از یه طرفم به یه ورش نیستی که موردی مثل تو ازدواج کنه بره 

سالگرد مادرت کی میشه ؟ پنجشنبه؟

مثلا بگی شنبه یه قرار آشنایی هست برای امر خیر

بازم ببین بقیه چی میگن

نمیدونم والا تنها محرکی که باعث بشه موتور عشقی این آدم روشن بشه همین ترفنده از یه طرف داری دل دست می ...

والا از عهده من بر نمیاد بگم بهش. خیلی پر رو ام ولی تو اینمورد اصلا نمیتونم پر رو بازی در آرم

بخدا من تینو میشناسم بفهمه دارم ب کسی فکر میکنم دیگه خداحافظ... بعدشم اون استوریامو تعمیم میده ب کسه دیگه و ب خودش نمیگیره

فکر میکنه با کسی دوستم