2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96006 بازدید | 2904 پست
کاش دلیلش رو نمیگفتی و میذاشتی فکرش مشغول بشه که چرا مرخصی خواستی و نکنه مثلا خواستگار داری

نمیخاستم فکر کنه حالا ک بهم نه نمیگه تو مرخصی گرفتن ازش سو استفاده کنم. ضمنا اون ک ب ی ورشم نیست. تازه ب گوشش میرسید دلیل مرخصیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه منتی دختر جان... کلی هم منت سرش داری... اون همه کمکش کردی طوری که بقول خودش از شعبه شما خیالش راح ...

باز بنده خدا چیزی نگفت و مرخصی داد

رییسا ی روز مرخصی میدن انگار دارن جون میدن

چند روز گفتم میخام اول بدون دونستن دلیلش گفت باشه

چقدر دوست داشتم بگم امر خیره. ببینم حرص میخوره😐

باز بنده خدا چیزی نگفت و مرخصی داد رییسا ی روز مرخصی میدن انگار دارن جون میدن چند روز گفتم میخام ا ...

ان شاءالله یروز از همین روزا ازش برا امرخیری ک خودش داماد مجلس باشه مرخصی بگیری عزیزم

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.
اگه دوست داشته باشه ک فرصتو از دست نمیده و پا پیش میذاره... والا من ک دخترم همش استرس از دست دادنشو ...

بهت قول میدم که دوستت دارم 

حالا ببین کی گفتم 

به زودی هم میاد همه چی رو بهت میگه 

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  

خدا رحمت کنه مادرتون رو. روحش شاد⚘

امیدوارم به ارزوهای قشنگ برسی🙏

معلومه خیلی خانوم هستی💐

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
نمیخاستم فکر کنه حالا ک بهم نه نمیگه تو مرخصی گرفتن ازش سو استفاده کنم. ضمنا اون ک ب ی ورشم نیست. تا ...

اتفاقا میگفتی برای سال مادرت و در کنارش یه امرخیری هست اونوقت میفهمیدی که آیا به یه ورش هست یا نه ؟ خلاصه دستپاچگی از کلامش میفهمیدی دیگه 

حالا ببین این چندروز یه پیامی میده بهت یا نه 

اگه پیام داد سوال پیچ کرد که خانوم مدیر اینهمه روز مرخصی زیاد نیست و اینا بگو امرخیر در میونه بالاخره رسیدن به هر چیز یه بهایی داره  الان بعنوان یه دختر به اصطلاح عام نخت دادی جذبت کردی باید منتظر باشی ببینی چطور میشه فقط یه کوچولو باید بهش سیخ بدی که گوشی بیاد دستش همون امروز امرخیر گفتنت خیلی میتونست کمک کنننده باشه و اینم بگم اتفاقا رفتنش باعث میشه تکلیفت معلوم بشه واسه خودت خیلی خوبه مطمئن باش اگه گلوش گیر باشه حتی اگه بره هم اقدام میکنه میاد جلو اگه نه که هیچی و پیش دل خودت افسوس نمیخوری که کاری نکردی

اتفاقا میگفتی برای سال مادرت و در کنارش یه امرخیری هست اونوقت میفهمیدی که آیا به یه ورش هست یا نه ؟ ...

از اون پسراست ک بگم امر خیر بخاطر مصلحت منم ک شده سکوت میکنه(مطمینم)