2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96004 بازدید | 2904 پست
ممنونم ازت

خواهش میکنم ولی واقعا جدی گفتم.😔

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

انشالله خیر و صلاحت همراه با خواسته واقعیت به سراغت بیان. نترس این رفتن نیازه هر دوتاتون هست. ک بیشتر  دست اون رو میشه

«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریروز صبح  موقع اذان صبح زیارت ناحیه خوندم (خیلی این دعا ب دلم میشینه)بعد استوری کردم عکس کتاب ...

سپیده باور کن اینا تخیلاتت نیست واقعیته پیگیرته دلش گیره ولی لامصب گیر کارش چیه ک رک وراست نمیگه الله اعلم😞

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.

عزیزم من مطمئنم که دوستت داره .اونم میدونه که شما بهش علاقه مندی چون از طرف شما خیالش راحته داره زمان می خره تا به موقع احساسشو بیان  کنه .مطمئن باش حتما روزی میاد و بهت میگه که بهت علاقه داره .مطمئن باش .اصلا شک نکن .تمام کیف عشق به همین قایم موشک بازی هاشه .

جگر شیر نداری سفر عشق مرو .

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  
عزیزم من مطمئنم که دوستت داره .اونم میدونه که شما بهش علاقه مندی چون از طرف شما خیالش راحته داره زما ...

اگه دوست داشته باشه ک فرصتو از دست نمیده و پا پیش میذاره...

والا من ک دخترم همش استرس از دست دادنشو دارم

اون ک دیگه باید هر لحظه این ترسو داشته باشه ک نداره

سلام سپیده جان خوبی چ خبر امروز رفتی اداره یا دورکاری؟

سلام

نه کلا این هفته سر کار بودم

نیومد اتاقمون زنگم نزد

من ساعت ۱ ز زدم بهش. بعد احوالپرسی گفت بله خانم مدیر. گفتم اگه امکانش هست چند روز مرخصی میخاستم. گفت چند روز(روزشو کشیده گفت) منم گفتم اگر امکانش هست. گفت چند روز گفتم دو سه روز گفت باشه و بعد گفت مشکلی ک پیش نیومده گفتم نه  و بابت  فلان کار میخام مرخصیو و بعد گفت کمکی از دست ما برمیاد در خدمتیم(تعارف کرد) و بعد قطع کردم. ۴ و ۵ شنبه نمیرم جمعم نمیرم شاید شنبه هم نرفتم....

سلام نه کلا این هفته سر کار بودم نیومد اتاقمون زنگم نزد من ساعت ۱ ز زدم بهش. بعد احوالپرسی گفت بل ...

حالا واقعا کار داشتی یا از قصد مرخصی گرفتی

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.
سلام نه کلا این هفته سر کار بودم نیومد اتاقمون زنگم نزد من ساعت ۱ ز زدم بهش. بعد احوالپرسی گفت بل ...

کاش دلیلش رو نمیگفتی و میذاشتی فکرش مشغول بشه که چرا مرخصی خواستی و نکنه مثلا خواستگار داری