2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96004 بازدید | 2904 پست
نه عزيزم از خدا واسه دلت ارامش ميخوام اما واسه من پيش اومد اين شرايط شما ٤سال منتظر بودم تا ...

تو اینمدت شناختمش

همه جوره

بی عیب نیست

نمیگم فرشتست

عین خودمه نقصاش. میشه تحمل کرد

عیباش قابل چشم پوشیه... یا قابل اصلاحه

ديشب خواب ديدم اومدم تو پيجتون ديدم تاپيك زديد  ازتون خواستگاري كردن ميخواين عقد كنيد با ...

خودمم چند بار خواب دیدم ک بهم گفته

انقدر خوابه واقعی بود ک وقتی پا میشدم انگار واقعا اتفاق افتاده بود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم چند بار خواب دیدم ک بهم گفته انقدر خوابه واقعی بود ک وقتی پا میشدم انگار واقعا اتفاق افتاده ب ...

سپیده جونم از ته دلم از خدا میخوام ب همین زودی این رویا واقعیت پیدا کنه و دلت ب آرامش برسه تو بدبرزخی گرفتار شدی گلم پای آیندت درمیونه و موقعیتهایی ک بخاطر بلاتکلیفیت از دست میدی رفتنشو ب فال نیک بگیر کمترین مزیتش برای تو اینه ک تکلیفت مشخص میشه تا کی باید تو این برزخ بمونی 

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.
سپیده جونم از ته دلم از خدا میخوام ب همین زودی این رویا واقعیت پیدا کنه و دلت ب آرامش برسه تو بدبرزخ ...

شماها چقدر با من همراه بودین و همیشه بهم کمک کردین...

اون اوایل بهم دلگرمی دادین ک اونم ازت خوشش میاد و ... جالبه الانم کم کم دارید بهم دلگرمی میدین ک واقعیتو بپذیرم و فراموشش کنم ...

😔

شماها چقدر با من همراه بودین و همیشه بهم کمک کردین... اون اوایل بهم دلگرمی دادین ک اونم ازت خوشش می ...

سپیده جان من ب شخصه معتقدم همین الانم بهت علاقه داره چون واقعا از رفتاراش علاقه میباره اشتباه برداشت نکن اگه میگم رفتنش ب صلاحته ب این دلیله ک اگه علاقش ازدواجی باشه قطعنا دیگه دغدغه کاریش کمتر میشه باخیال راحت اقدام میکنه اگه هم علاقه اش چیزی جدای از ازدواج باشه بازم با رفتنش مشخص میشه پس میبینی تکلیف اون مشخص بشه ب نحوی تکلیف توهم مشخص میشه هرچند واقعا میدونم و درکت میکنم بخاطر ندیدنش خیلی اذیت میشی ولی تا کی باید این وضعو ادامه بدی میدونی تا الان چقد ب خودت جسمت روح و روانت ضربه زدی یعنی واقعا خودت دوست نداری تکلیفت معلوم بشه 

سپیده جان با اینکه ن دیدمت و ن میشناسمت ولی واقعا مث خواهرم ب فکرتم و دوست دارم زودتر و با دل خوش از این برزخ نجات پیدا کنی و ب مراد دلت برسی گلم 

سپیده تو پستها ندیدم کسی گفته باشه بپذیر و فراموشش کن همه نظرشون اینه ک با رفتنش خواستن نخواستنش معلوم میشه گلم 

الهی عزیزم😔ایقد این مدت اذیت شدی روحیه ات حساس شده ک از حرف بچها اینطور برداشت کردی

سپیده تو پستها ندیدم کسی گفته باشه بپذیر و فراموشش کن همه نظرشون اینه ک با رفتنش خواستن نخواستنش معل ...

از حرف بچه ها ناراحت نشدم

حرفشون حقیقته و این حقیقت آزار دهنده اذیتم میکنه

سپیده جان من ب شخصه معتقدم همین الانم بهت علاقه داره چون واقعا از رفتاراش علاقه میباره اشتباه برداشت ...

وقتایی که تو خونه تنهام تو خونه راه میرمو گریه میکنم😔

تا میرم بیرون ماشینو میزنم کنار و بدون اینکه دغدغه اینکه کسی منو ببینه و نخوام بهش توضیح بدم ی دل سیر گریه میکنم

دست خودم نیست واقعا

پریروز صبح  موقع اذان صبح زیارت ناحیه خوندم (خیلی این دعا ب دلم میشینه)بعد استوری کردم عکس کتابو و ی فراز هاییشو نوشتم تو استوری....

اونم امروز صبح  همون موقع های نماز صبح دیدم ی حدیث و ی عکس ک توش ی حدیث بود با موضوع دعا کردن فرستاد گروه(شاید بنظر توهم دارم میزنم ولی حسم میگه اون موقع صبح ک پیام نمیذاره تو گروه اونم تحت عنوان این موضوع)

یبارم ماه پیش بود من چند تا استوری درمورد نگاه گذاشتم. دیدم اون ی حدیث گذاشت تو گروه و اونم اینکه هر کس به مومن با نگاه محبت امیز بنگره عبادته

پریروز صبح  موقع اذان صبح زیارت ناحیه خوندم (خیلی این دعا ب دلم میشینه)بعد استوری کردم عکس کتاب ...

خودم از این تحلیلام میترسم

زیادی غرق شدم توش. ب تک تک حرف و کلماتس اهمیت میدم

طفلک شاید نیتی نداشته باشه ولی من تعبیر متفاوت میکنم

اینا از ذهن بیمار من نشات میگیره

@جواهرخانوم    ‍

چقد دلم میخواد به ارزوت برسی. بعضی روزا یهو یادت میافتم دعات میکنم.

مطمئن باش خدا هواتو داره. بسپار بخودش که هرچی خیرته سر راهت قرار بده

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

کاش میتونستم واست کاری کنم.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘