2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم .😔 علایمت چی بود برای بارداری؟ یعنی بارداریت پوچ بود؟ منم به شک افتادم الان هفته پنجم هس ...

همه ی علائم دارم دوفته س هیچی نتونستپ بخورم ،گفت اخر هفته بیا واسه واژینال

توکلمون بر خداست...خدایا باراری سالم،بچه ی سالم برای همه باشه
زوده😐😐😐چرا انقدر هولی؟؟بزار ۸هفته به بعد

دارپ دیوانه میشم دو ساعته از سونو اومدم اما فقط کارم گریه س

توکلمون بر خداست...خدایا باراری سالم،بچه ی سالم برای همه باشه

ن واژینال نرو دکترا هولت میکنن باعث لکه بینی میشه هشت برو ب حرف بد من گوش کن.دختره دیگه توهمین سایت توامریکا بود میگف خیییلی هولین شماها گف ۱۲ هفته رفتم صدا قلبشو نشنیده بعد دکترش گفته حتما مناسب نیس حالتش ۱۴ هفته تازه صداشو شنیدم

دارپ دیوانه میشم دو ساعته از سونو اومدم اما فقط کارم گریه س

ای بابا این کارا چیه آخه😐تشکیل میشه دختر خوب.

ببین من خودم ۵هفته رفتم دکتر، خودش به زور سونوم کرد☹😐بعد گفت هیچی تو رحمت نیست😒😐😐

منم کلی گریه زاری کردم، دوباره آزمایش بتا تکرار کردم که رفته بود بالا خداروشکر. دیگه گفتم بلانسبتت غلط بکنم برم سونو، نرفتمممم تا ۸هفته و۶روز که رفتم و صدای قلبشو شنیدم😊😍 برای تو هم همینجوره فقط صبور باش، استرس الکی وارد نکن که همین خیلی بدتره. انشالله ۸هفته به بعد برو، صدای قلب کوچولوشم میشنوی😍

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نه واژینال چیهههه،نری یه وقت ، خوب نیست. همون ۸هفته برو همه چی هم میبینی به امید خدا

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤