2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن جنین در ۶ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 30 پست
ای بابا این کارا چیه آخه😐تشکیل میشه دختر خوب. ببین من خودم ۵هفته رفتم دکتر، خودش به زور سونوم کرد☹ ...

برام دعا کنید انقدر بهم ریختم ک حد نداره

توکلمون بر خداست...خدایا باراری سالم،بچه ی سالم برای همه باشه
ن واژینال نرو دکترا هولت میکنن باعث لکه بینی میشه هشت برو ب حرف بد من گوش کن.دختره دیگه توهمین سایت ...

خدا از دهنت بشنوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام دعا کنید انقدر بهم ریختم ک حد نداره

حتما عزیزم. اروم باش الکی به خودت استرس وارد نکن. ۸هفته میری سونو همه چی مشخص شده قلب کوچولوش هم میزنه و به الانت میخندی😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

حتما عزیزم. اروم باش الکی به خودت استرس وارد نکن. ۸هفته میری سونو همه چی مشخص شده قلب کوچولوش هم میز ...

یعنی پوچ نیس؟انقدر افکار منفی تو ذهنمه...

یعنی پوچ نیس؟انقدر افکار منفی تو ذهنمه...

نه عزیزم نیست، شما که میگی همه علائم رو داری. پس خیالت راحت باشه، فقط زود رفتی داری به خودت استرس میدی

خیلی وقتا لقاح هم دیر انجام میشه یعنی مثلا طبق پریود ۶هفته ای، اما در اصل ۵هفته باشی. نگران نباش، توکل بخدا😘

نه عزیزم نیست، شما که میگی همه علائم رو داری. پس خیالت راحت باشه، فقط زود رفتی داری به خودت استرس می ...

توکل برخداا مرسی ارومم می کنی،ان شاالله بچتو صحیح و سلامت بغل کنی

توکل برخداا مرسی ارومم می کنی،ان شاالله بچتو صحیح و سلامت بغل کنی

فدات عزیزم. انشالله نی نی خودت🌷😘

ای بابا این کارا چیه آخه😐تشکیل میشه دختر خوب. ببین من خودم ۵هفته رفتم دکتر، خودش به زور سونوم کرد☹ ...

راستی من ۱۱ روز بعد پری ازمایش دادم ۱۰۵۶۸ بود بتامم خیلی بالاس میگم مول نباشه؟تیتر دادم

راستی من ۱۱ روز بعد پری ازمایش دادم ۱۰۵۶۸ بود بتامم خیلی بالاس میگم مول نباشه؟تیتر دادم

نه عزیزم خوبه. نگران نباش، برای هرکس یجوره. مهم اینه بعد ۴۸ساعت دو برابر بشه

چی شد

رفتم دکتر برای هفته دوازدهم اسکن دقیق جنین نوشت . برای این هفته که تقریبا هشت هفته میشه آزمایش خون و ادرار. چیز دیگ نگفت .هیچ کار خاصی هم نکرد فقط فشارمو وقد و وزنمو گرفت گفت برای هفته شانزدهم وقت بگیر. اخه اینجا روالش با ایران فرق داره یکم