2777
2789

دوستان به خدا قسم این دارو به شدت سیستم ایمنی رو تقویت می کنه بدون اینکه هیچ نوک سوزنی ضرر داشته باشه  به خصوص برای این دوران کرونا در حد معجزززززه ست  چه برای پیشگیری چه درمان  کاش می فهمیدم اولین بار کی این دارو  رو معرفی کرد تو این سایت همیشه دعاش می کنم   من از کسایی هستم که بی دلیل وبی مطالعه وتحقیق درمقابل هرچیز جبهه گیری نمی کنم  وبی مطالعه وتحقیق هم هرچیز روقبول نمی کنم  کسی هم قصدش تبلیغ باشه کاملا واضحه  ولی ازتاپیکها ونوشته هایی که اینجا یا سایتهای دیگه از کاربرا می شنیدم مشخص بود که برای اطلاع دیگران وازسردلسوزیه  بعدش کلی مطالعه وتحقیق  وشروع کردیم خانوادگی خودم بچه هام همسرم ومادرم به طور مرتب مصرف می کردیم  حالا که با خانواده مبتلا درارتباط بودیم وباوجوداسترس از برخورد با اون خانواده نگرفتیم  الان دیگه مطمئن شدم        خاله م که مبتلاشد براش بردم با وجود بیماری زمینه ای ۳ شب خورد خوب شد سنش هم بالا بود   ما که هرسال سرماخوردگیامون ضعیف بود اصلانگرفتیم  ولی یه خواهرم که قبلش هرسال آنفلوانزاش درحدشدید بود وایمنیش ضعیف بود این بیماری روخیلی خفیف گرفت  بخصوص برای مادرم خیلی خوشحالم    این داروسفارش امام کاظم درزمان خودش علیه بیماری ویروسی وسرماخوردگیه منتها متاسفانه بایگانی بود حتی مادراومادربزرگامون این دارو رونمی شناسند تا اینکه احادیث طبی پیامبر وائمه چندسال پیش جمع آوری شد دیگه به لطف پیشرفت دنیای مجازی واینترنت خیلیا مطلع شدند اینم بگم پزشکای مطرح طب سنتی مثل دکترکردافشارودکترروازاده وخیراندیش وووووقبولش دارند  منتظر تایید وزارت بهداشت نباشید که مافیای پزشکی ودارو هیچوقت این اجازه رونمی دن

ولی روازاده دکتر نیست شییییییییییییاده

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووم جالبه

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕
یه جا رو ممکنه خوب کنه، بعد صد جای دیگه رو داغون طب مدرن و سنتی هر دو پر از ایراد هستن

گلم طب سنتی با اسلامی فرق میکنه،طب سنتی برمبنای کتب ابوعلی سیناست،اما طب اسلامی بر طبق احادیث معصومین.

وای خدا کشور های دیگه تو مرحله توزیع واکسن هستن مردم مام دنبال دارو زمستانه امام صادق

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید