دوستان به خدا قسم این دارو به شدت سیستم ایمنی رو تقویت می کنه بدون اینکه هیچ نوک سوزنی ضرر داشته باشه به خصوص برای این دوران کرونا در حد معجزززززه ست چه برای پیشگیری چه درمان کاش می فهمیدم اولین بار کی این دارو رو معرفی کرد تو این سایت همیشه دعاش می کنم من از کسایی هستم که بی دلیل وبی مطالعه وتحقیق درمقابل هرچیز جبهه گیری نمی کنم وبی مطالعه وتحقیق هم هرچیز روقبول نمی کنم کسی هم قصدش تبلیغ باشه کاملا واضحه ولی ازتاپیکها ونوشته هایی که اینجا یا سایتهای دیگه از کاربرا می شنیدم مشخص بود که برای اطلاع دیگران وازسردلسوزیه بعدش کلی مطالعه وتحقیق وشروع کردیم خانوادگی خودم بچه هام همسرم ومادرم به طور مرتب مصرف می کردیم حالا که با خانواده مبتلا درارتباط بودیم وباوجوداسترس از برخورد با اون خانواده نگرفتیم الان دیگه مطمئن شدم خاله م که مبتلاشد براش بردم با وجود بیماری زمینه ای ۳ شب خورد خوب شد سنش هم بالا بود ما که هرسال سرماخوردگیامون ضعیف بود اصلانگرفتیم ولی یه خواهرم که قبلش هرسال آنفلوانزاش درحدشدید بود وایمنیش ضعیف بود این بیماری روخیلی خفیف گرفت بخصوص برای مادرم خیلی خوشحالم این داروسفارش امام کاظم درزمان خودش علیه بیماری ویروسی وسرماخوردگیه منتها متاسفانه بایگانی بود حتی مادراومادربزرگامون این دارو رونمی شناسند تا اینکه احادیث طبی پیامبر وائمه چندسال پیش جمع آوری شد دیگه به لطف پیشرفت دنیای مجازی واینترنت خیلیا مطلع شدند اینم بگم پزشکای مطرح طب سنتی مثل دکترکردافشارودکترروازاده وخیراندیش وووووقبولش دارند منتظر تایید وزارت بهداشت نباشید که مافیای پزشکی ودارو هیچوقت این اجازه رونمی دن