2777
2789
عنوان

رشد سریعتر مو

47 بازدید | 3 پست

بچه ها من خرداد ماه دکلره کردم و موهام به شدت داغون شد طوریکه وقتی دوش میگیرم اگه سشوار نکشم تا دوسه روز رطوبتو تو خودش نگه میداره از طرفیم اینقدر داغونه سشوار میکشم بدتر میشه 

هر چند وقت یه بار پاییناشو کوتاه میکنم ولیییی دکلره های لعنتی هنوز ۷ الی ۸ سانت هستن میخوام تا عید سالم بشن موهام 

چیکار کنم سریعتر رشد کنن 

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدی به منم بگو

باشه🤔

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �