2777
2789

جمعه تو گوشیش دوتا شماره ی زن خراب دیدم که بلاک کرده بود داشت پاکش می کرد من نبینم که اتفاقی چشمم افتاد . یک بار دیگه هم چنین کاری کرده بود که بخشیدمش و به سختی بهش اعتماد کردم. منم دیگه از اون روز باهاش حرف نزدم چون دوباره دیدم . من تحمل قهر ندارم . نمیتونم با کسی حرف نزنم . ولی اونم عین خیالش نیست نمیاد جلو.  چیکار کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بنظرم خودت و سبک نکنی بهتره

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چیزی نمیگم ولی دارم دیوونه میشم . اخه مگه میشه صبح تا شب لال باشم

اگه اون رفتتر و نمیکرد میگفتم که پیش قدم شی...

الانم اگه سختته حرف نزدن بگو بیا باهات حرف دارم و شروع کنین راجب این قضیه حرف بزنین. هم مشکل حل میشه هم صحبت میکنید

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

سعی کن خوددار باشی و سمتش نرو

سرو سنگین رفتار کن 

باید بیاد ازت معذرت خواهی کنه 

خوبه بلاکشون کرده و داشته پاک میکرده 

اروم شدید منطقی و جدی و محکم باهاش صحبت کن و بگو بخشش سومی در کار نخواهد بود و اگه تکرار کنه فرصت دیگه ای بهش نمیدی 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

باز حرف نزن اگر کوتاه بیای قبهی عمل میریزه دو روزم سکوت کن اگر حرف نزد خودتو بزن به مریضی بزار اون پیش قدم شه و... الان اگر تو حرف بزنی میگه من هر کاری هم کنم زنم خودش برمیگرده

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
اگه اون رفتتر و نمیکرد میگفتم که پیش قدم شی... الانم اگه سختته حرف نزدن بگو بیا باهات حرف دارم و شر ...

اخه تو واتساپ وقتی رفت سر کار یه سری دلیل بیخود اورد منم منطقی همه چیز رو گفتم بهش ولی خوند و جواب نداد یعنی قبول نکرد . نمیتونم دیگه برم سمتش کوچیک میشم😔

اخه تو واتساپ وقتی رفت سر کار یه سری دلیل بیخود اورد منم منطقی همه چیز رو گفتم بهش ولی خوند و جواب ن ...

جلوش بلند شو الکی چمدون جمع کن .. که بیاد حرف بزنه البته نمیدونم اخلاق شوهرت و من یه بار این کارو کردم اشتی کردیم

جلوش بلند شو الکی چمدون جمع کن .. که بیاد حرف بزنه البته نمیدونم اخلاق شوهرت و من یه بار این کارو کر ...

میدونم میاد ولی میخوام این راه آخر اخر باشه چون دفعه ی قلبم که بخشیدمش همین کارو کردم

میدونم میاد ولی میخوام این راه آخر اخر باشه چون دفعه ی قلبم که بخشیدمش همین کارو کردم

خب وقتی میخوای ببخشیش که دیگه هرطوری باشه اشتی کن ... ولی بنظرم قبلش کاری کن که ملکه ذهنش بشه اگه دوباره اونکار و کرد تو فلان کار و میکنی... از در احساسات زنونه حرف بزن بخدا مردا تحت تاثیرقرار میگیرن

خب وقتی میخوای ببخشیش که دیگه هرطوری باشه اشتی کن ... ولی بنظرم قبلش کاری کن که ملکه ذهنش بشه اگه دو ...

حرف زدم گفتم.  از رفتارش تعجب می کنم صبح بدون اینکه جواب پیام های قبلی منو بده که واسش حرف زدم نوشته سلام عشق من چه طوره😐