2777
2789
عنوان

بهترین قرص کلاژن سازی

| مشاهده متن کامل بحث + 113428 بازدید | 58 پست
اره عزیزم عالیع

ممنون🌹🌹🌹

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
نه ۶۰ تاش این قیمته ،ی دوره کامل بخوری خودت متوجه میشی تاثیرشو بعد هی ادامه میدی 

عزیزم ببخشید مزاحمت شدم این قرص کلاژن ایرانی یا خارجی؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید مزاحمت شدم این قرص کلاژن ایرانی یا خارجی؟

خواهش میکنم ایرانیه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خواهش میکنم ایرانیه 

مرسی عزیزم

من انادرم خوردم خوب بود ایرانیه ولی بد نیست ایمدین خیلی گرونه

سلام زندگی جون خوبی ببخشیدمن آنادرم گرفتم نوشته روزی دو عدد در روز دو عدد رو با هم بخورم یا جدا جدا سرهروعده ی غذایی یک دونه بخورم؟

سلام زندگی جون خوبی ببخشیدمن آنادرم گرفتم نوشته روزی دو عدد در روز دو عدد رو با هم بخورم یا جدا جدا ...

سلام عزیزم ،بله باهم بعد از ناهار بخور

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
سلام عزیزم ،بله باهم بعد از ناهار بخور

ممنون🙏🙏🙏💐💐💐

سلام من و مادرم پودر و قطره کلاژن الن بیوتی استفاده کردیم خیلییییی فوق العادس خیلییییی. ولی چون فروش ...

سلام عزیزم مرسی😘😘😘😘

یه کوچولو پیشانیم چروک داره احتمال داره این پودر وقطره چروکو ازبین ببره ؟

پودرش بهتره یا قطرش؟یا با هم باید استفاده بشه؟

سلام اسی قرص آنادرم رو که مصرف کردی اثر داشت راضی بودی؟

سلام عزیزم خوبی نه والا گلم اصلا تاثیری نداشت

مرسی که جواب دادی آخه من تازه خریدم بهم گفتن ۳ماه باید بخورم تا جواب بگیرم

منم یه چروک کوچک تو پشیونیم دارم سه دورشو خوردم نتیجه نگرفتم

تو بخور انشالله نتیجه بده