2777
2789
عنوان

بهترین قرص کلاژن سازی

| مشاهده متن کامل بحث + 113428 بازدید | 58 پست
برای چروک عالیه هم برای جای جوش و اسکار  پودر کلاژن حتما پیشنهاد میکنم من خودم مشاور ارشد هستم ...

سلام عزیزم خوبی ♥️

ممنون گلم من آناردم استفاده کردم زیاد نتیجه نگرفتم   

خانومی خودتون چه پودر کلاژنی رو پیشنهاد میکنید؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما هرروز قبل ناشتا ژله بخور صورتت پر میشه و پودر کلاژن استفاده کنید تا پوستتون نیفته سفت و صا ...

مرسی گلی من اضافه وزن دارم چاقم نمیکنه ناشتا ژله بخورم؟

میتونم از ژله ی رژیمی استفاده کنم؟ 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
مرسی گلی من اضافه وزن دارم چاقم نمیکنه ناشتا ژله بخورم؟  میتونم از ژله ی رژیمی استفاده کنم؟&nb ...

شما دقیقا چی خوردی بهتون اثر نکرد پودر کلاژن خوردین ؟؟

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
شما دقیقا چی خوردی بهتون اثر نکرد پودر کلاژن خوردین ؟؟

قرص کلاژن آنادرم

من امروز انادرم  و پودر کلاژینوبیوتی خریدم.  امیدوارم مفید باشه .دکتر توصیه کرده بود دوتا ...

سلام عزیز دلم. 

خانومی شما پودر کلاژینو بیوتی را استفاده کردی؟؟ نتیجه ای برات داشت گلم؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

برای چروک عالیه هم برای جای جوش و اسکار  پودر کلاژن حتما پیشنهاد میکنم من خودم مشاور ارشد هستم ...

سلام عزیزم

من 33 سالمه. در اثر چاقی و لاغری مکرر، گوشت صورتم آب شده و پوست صورتم شل و ول شده و داره از ریخت میفته. 

پودر کلاژن آیا وااااقعا میتونه کمکی به من بکنه؟ 

چه برندی خوبه؟ 

از کلاژن گلد خوشم نیومد انگار. 

البته یه دورشو فقط خوردم. آخه خیلی هم گرونه. تازه فقط 20 تا ساشه توشه!! 

نظر شما چیه؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من کوکونات و پک بوتاکس استفاده کردموپ پوستم رو عالی کرد العان دو ساله دیگه نمیزنم همچنان عالیه 

من بعد از کلی رژیم داغون شدم فقط این پک جوانساز لیفتینگ و کوکونتت اصل  جوونیم رو برگدوند خواستی برو از پیجشون بگیر محصولاتشون اصله و قیمت مناسب

اینم شماره  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ 

پودر کلاژن چه مارکی؟ اثر داشت برات؟

دوستان خواهرانه میگم سعی کنیید تغدیتون رو سالم کنید  و در کنارش از  لوسیون کرم و مکمل استفاده کنید من ۴۵ سالمه از ۳۷ سالگی حس میکردم  دور چشم داره چروک میشه و به شدت با بوتاکس و زل و روش‌های تهاجمی مخالف بودم چون  بازگشت داشتن و  پول زیادی  باید میدادم اما یه دوره پک جوانساز و قرص کلازن ساز از یه پیجی که خیییلی تعریفش رو میکردن  سفارش دادم  خدا گواهه فقط یه دوره از پک حوانساز استفاده کردم  و نتیجه عالی دیدم و بهشون قول دادم نتیجه گرفتم  همه جا  معرفیشون کنم چون حقشون بود  شما هم میتونید مشاوره بشین  و طبق تجویز پزشک دارو دریافت کنید مشاوره آنلاین و  حوابدهی محصولات صد درصد و تضمینی این پیجشونه Kerem.poost  و این شماره ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲