2777
2789

من چند تا نظر دارم که خیلی ساله انجام ندادم و رو گردنمه

مثلا شربت خاکشیر...که به سرم زده انجام بدم اما الان زمستونه...این نزرو دوسال پیش کردم ..اگه به جاش شیرکاکائو گرم بدم گناهی نداره؟

یا اینکه نزر قرائت ۳۰ جزء قرآن دارم نه یکی بلکه ۳ تا ...نمیشه دوتاشو بدم یک شخصی برام بخونه هزینشو بدم؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزنین دفتر مرجع تقلیدتون بهتره ب نظرم

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

عزیرم من خیلی مذهبی نیستم

ولی میدونم نذری که صیغه نذر براش خونده باشی حتما باید همون طور که گفتی ادا شه. 

اگه زبانی گفتی میتونی عوضش کنی. 

چه اشکال داره حتی اگه هزینه هم ندی کسی برات جزء سی رو به نیابت شما بخونه مشکلی نیست. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

اونی که نذر کردی باید دقیق انجام بشه

اما درباره نایب گرفتن برای قرآن نمیدونم بستگی داره به اینکه نیتت چی بوده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹