2777
2789
عنوان

انقباض رحمی

317 بازدید | 39 پست

سلام خانوما توی ۲۷ هفتگی هستم و سه روز پیش انقباض داشتم بحدی که درد پریود و کمر درد امونمو بریده بود،پرولوتون و ایزوپرین و شیاف سیکلوژست مصرف کردم ولی شب تا صبح دردم نیفتاد،صبح رفتم بیمارستان انصاری ان اس تی دادم و گفتن ۴-۵ روز باید بستری شی که بخاطر هزینه های بالاش گفتم میرم یه بیمارستان دیگه،رفتم چمران مجدد اونجا ان اس تی گرفتن ولی در کمال ناباوری انقباضاتم خیلی کم شده بود،دوباره بهم پرولوتون ۵۰۰ ایزوپرین و سفکسیم و شیاف دادن و گفتن نیاز به بستری نیست برو خونه استراحت کن،الان بهترم ولی برام سواله کسی مثل من بوده؟بسلامتی فارغ شده؟تا چند هفتگی؟؟  

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فرداش ک دوباره رفتی  ان اس تی ، انقباضاتو خودت تشخیص میدادی ؟ یا فقط با دستگاه معلوم شد ؟

خودمم متوجه میشدم عین سنگ میشد و درد زیر دلم میپیچید

به دنیا که اومد آره ریه هاش نارس بود بهش آمپول زدن من رحمم دوشاخ بود احتمال زایمان زودرس داشتم

اها عزیزم منم دکترم بهم احتمال زایمان زودرس داده سابقه زایمان زودرس دارم الانم 2قلو باردارم 28هفته استراحت مطلق و سرکلاژم

منم دلم سفت میشه ولی میترسم برم بیمارستان.  معاینه ات کردن ؟

نگم از معاینه که وسط دردام اونم شد مصیبت و تو چمران گفتن چرا معاینه کردن که دردتو بیشتر کنه و تحریکت کنن واسه زایمان

دنیا نیومده گلم شکر خدا رفع شد دردام ولی نگرانم مجدد تکرار شه

نگران نباش توکل برخدا

من بچه دومم ماه خودش به دنیا اومد اما یک کوچولو زودتر چون اونم خوردم زمین جفتم کنده شد