2777
2789
عنوان

جاری و حرفی که زدی داره دیوونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 38 پست
وای وای آدم چقدر حرص میخوره،من میخواستم بهش زنگ بزنم حالشو بگیرم شوهرم نزاشت آخه تازه باهاش حرف میزن ...

پس میخواسته لجتو دربیاره اگ توم عصبانی شی یعنی اون موفق شده دشمنتو شاد نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این حرفش که خیلی بد نیست بعدشم همه آدمای که کرونا میگیرن از ترس از ناراحتی ممکنه هزار تا حرف ب ...

منم همینو میگم وقتی خودم روزی ۱۰۰۰ تا آدم میبینی چون شاغلن توی آموزشگاه رانندگی با شوهرش،چطور زینب رو که ندیدی،بعدم زینب پیش منم نیومده که ناقل باشه کی چطوری میتونه اینقدر دقیق بگه از کی گفته چه معلومه از کی و کجا گرفته.

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
کجا دیدن من نمیدونم؟؟من فقط اینو میگم اونا همشون همیشه یه جا هستن خودشم ۲۰ نفرن من به دخترم خیلی حسا ...

بهش زنگ بزن با خنده بگوبهش (ببخشید)دیگه شما زر زیادی و حرف مفت میزنی کجا بچه منو دیدی لابد بازاری خونه کسی جایی رفتی یااحتیاط نکردی گرفتی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
بهش زنگ بزن با خنده بگوبهش (ببخشید)دیگه شما زر زیادی و حرف مفت میزنی کجا بچه منو دیدی لابد بازاری خو ...

منم میخواستم همین کار رو بکنم ولی شوهرم نزاشت که🤬🤬

فداتشم مرسی گلم آرزوی باباش بود که دختر شد زینب بزاره ما بعد ۷ سال دخترم زو به دست آوردین خیلی مصیبت ...

حق داری عزیزم بچه خیلی خیلی شیرینه خصوصا اگه بخاطرش سختی هم کشیده باشی ،، منم اسمم زینب ، دوس دارم دختر دار شدم اسمشو فاطمه بزارم دعام کن تو دلت پاکه ، من مشکلی ندارم ولی همسرم هیچ جوره راضی نمیشه بچه دار بشیم دعا کن خدا هرچی زودتر بهم بچه بده 

حق داری عزیزم بچه خیلی خیلی شیرینه خصوصا اگه بخاطرش سختی هم کشیده باشی ،، منم اسمم زینب ، دوس دارم د ...

ان شالله عزیزم به زودی شوهرت راضی میشه و صاحب یه نی نی خوشگل میشی به حق خانوم فاطمه که میخوای اسم خودشو رو بچت بزاری خوش کمکت کنه