2777
2789
عنوان

جاری و حرفی که زدی داره دیوونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 38 پست

عزیزم این حرفش که خیلی بد نیست بعدشم همه آدمای که کرونا میگیرن از ترس از ناراحتی ممکنه هزار تا حرف بزنن ، دوست منم از عمه ش کرونا گرفته بود خودش میگفت تو ۲۰ روز قرنطینه ش ، انقدر فحش عمه م دادم ... دیگه چیزیه که هست سعی کن چیزی نگی ک بعد برات پشیمونی بیاره ،، حرف اونم اشکال داره خدا میدونه از کی گرفته  باید رو اعصابش مسلط باشه . خدا خودش جواب همه رو میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا حرص نخور این سری گفت بگو اره من انقدر مادر باحالی هستم به بچم چسبیدم که مریضش کنم بیاد به شماه ...

اخه پیش من نمیگه پشت سر من به مادر شوهرم گفته

میدونه بگه حالشو میگیرم

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
خب دم زینب جون گرم ناراحتی نداره ک بگو میخواستین خودتونو نچسبونین ب بچه من 

حرف خوبیه به خدا آخه خودش توی آموزشگاه کار میکنه با شوهرش 

خودشم بچه داره چه معلوم از کجا گرفتن الان زینب که هبچ علامتی نداره اونو رو هم ندیده از زینب گرفتن

حرف خوبیه به خدا آخه خودش توی آموزشگاه کار میکنه با شوهرش  خودشم بچه داره چه معلوم از کجا گرفت ...

حرف زیاد میزنن دیگ منو شوهرمم ک گرفتیم یک هفته علامت نداشتیم مادرشوهرم گفت از سمت خانواده من گرفتیم درصورتی ک خانواده من همشون سالم بودن‌ 

خب شاید انتقال داده باشی بلاخره حتما شوهرت رفته پیششون به یکی داده بقیه گرفته چرا انقد سخت میگیری ب ...

از کجا انتقال داده وقتی دختر من هیچ علائمی نداره،پیش منم نیومده،بیرونم نمیره،بعدم اونا خیلی بعد از من گرفتن.دختر منم از خیلی وقت پیشتر از مریضیشون ندیدن،چطور از دختر من گرفتن؟اکثرا پنجشنبه ها خونه مادر شوهرم جمع میشن ما نمیریم بکیشون داشته به همه داده،خودشون توی آموزشگاه رانندگی کار میکنن چه معلوم اونا ناقل نبودن؟کسی دقیق میتونه بگه از کی گرفته؟؟؟

عزیزم عصبانی چرا شاید راست گفته چون برادر من هم وقتی گرفت بچش زیر دوساله دکتر گفته بود این سن نمیگیر ...

بر عکس من توی مریضی فوق تخصص ریه رقتم گفتم بچه ام نگرانم اون چطور گفت اونا میگیرن چرا نگیرن ولی علائم کم دارن مثل اسهال و تب و دختر من هیچی نداره اونا دختر منو خیلی وقته ندیدن،منم تو مریضی ندیدمش که انتقال بده از من

خوب شاید گرفتن واقعا.عصبانیت نداره. همه میتونیم ناقل باشیم حتی بچه ها

خب چه معلوم از دختر من گرفتن؟ ۲۰ نفر هستن هرهفته جمع میشن یه جا ولی ما نمیریم که معلوم کدومشون داشتن و به هم انتقال دادن؟اینو کسی نمیتونه بگه از کی گرفته من خیلی وقت پیش از بیماری تمام شدم اونا تازه همه گیری دارن

بچه ها ناقلهای خیلی قوی هستن که بدنشون هیچی نشون نمیده

اینا رو همه میگن و نمیدونم از کجا میگن،فوق تخصص ریه من رفته بودم گفت بچه ها هم میگیرن با علائم کم تب و اسهال و.....هرکی یه جیزی میگه والاه.اونا دختر منو ندیدن که بگیرن به علاوه منم دخترم رو ندیدم که ناقل باشه خودشم هیچی ندارشت خداروشکر سالم سالمه

از کجا انتقال داده وقتی دختر من هیچ علائمی نداره،پیش منم نیومده،بیرونم نمیره،بعدم اونا خیلی بعد از م ...

نه واسه همین میگم شاید از شما گرفته باشه یا از بچه تون 

ولی ولش کن میوفته میمیره دلت میسوزه

شاید واقعا گرفته دوهفته نشون نمیده این مریضی شاید دیدنش

کجا دیدن من نمیدونم؟؟من فقط اینو میگم اونا همشون همیشه یه جا هستن خودشم ۲۰ نفرن من به دخترم خیلی حساسم چون بعد ۷ سال به دستش آوردم من نمیرم تو جمعشون همشون هرکی یه جا کار میونه حتی بازار اینا میرن تا ۱۴ روز معلوم نمیشه که چه معلوم کدومشون گرفتن دادن به همه و ناقل بودن هیچکس هیچکس نمیتونه بگه از کی گرفتم،اونم که دخترم آخه منو ندیده که ناقل هم باشه

عزیزم اسم دخترت خیلی قشنگه خوشحالم هنوز ادمای پیدا میشن ک اسم های ائمه رو بچه هاشون بگذارن 

فداتشم مرسی گلم آرزوی باباش بود که دختر شد زینب بزاره ما بعد ۷ سال دخترم زو به دست آوردین خیلی مصیبت کشیدم به خاطر همین کوچکترین چیزی بگن تحمل ندارم

حرف زیاد میزنن دیگ منو شوهرمم ک گرفتیم یک هفته علامت نداشتیم مادرشوهرم گفت از سمت خانواده من گرفتیم ...

وای وای آدم چقدر حرص میخوره،من میخواستم بهش زنگ بزنم حالشو بگیرم شوهرم نزاشت آخه تازه باهاش حرف میزنم قبل حرف نمیزدیم،برای من مهم نیست ها اون نزاشت