2777
2789
داداشم خردادیه بزارکاملاتوصیفش کنم برات مغرورکم حرف منطقی مدیریت خوبی داره تومسایل مالی گاهی وقتادوت ...

فقط اون قسمت لارجش😍

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟

من خردادم همسرم خرداده نصف فامیلشون خردادی هستن

انقدر بگم یه فقط یه خردادی میتونه با یه خردادی دیگه کنار بیاد وگرنه از دست هم کلافه میشن یا افسردگی میگیرن

دمدمی مزاج بی ثبات کمال گرا تنوع طلب زیبا جذاب ولخرج فقط اگه نیمه ی گمشده ی واقعیشونو پیدا کنن در کنارش زندگی آرومی دارن وگرنه طرف مقابلشونو دیوونه میکنن

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توتولدای پسرم کادوی خوب میده میبینی یهویی چن تاخوراکی خوب خریدآوردبرابچه یادیدی پول لازمم شدهرچه قدب ...

خدا حفظش کنه

منم همچنین😁

😀😂😂👏پس خودتم خردادی که اینجوری گفتی

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
😀😂😂👏پس خودتم خردادی که اینجوری گفتی

اره

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
٢شخصيته 

۲شخصیتی غلطه 

چند شخصیتی هستیم 

در آن واحد عاشق یه چیزی هستیم میتونیم ازش متنفر باشیم حتی بی تفاوت

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
پناه برخدا اینطور باشه😂

در طاهر نیستن خیلی مغرورن یه قلق دادن اون پیدا شه دیگه حله

نامزدم خردادیه 🙁 به شدت غیرتی و حساس خیلی خانواده دوست زیاد گیر میده به همه چی زود عصبی میشه ولی هرکاری میکنه من خوب باشم در کل خوبه

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

پسرم.، بسیار تنوع طلب و دمدمی مزاج و البته مهربون، اما من از حالا میگم بیچاره کسی که قراره باهاش ازدواج کنه، چون خیلی از این شاخه به اون شاخه ميپره، بعد بلوغش میخوام یه کتل ازش بگیرم ببینم ثبات عاطفی‌ و هیجانی  چقدره

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
زن ذلیل😁

دقیقا😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
پسرم.، بسیار تنوع طلب و دمدمی مزاج و البته مهربون، اما من از حالا میگم بیچاره کسی که قراره باهاش ازد ...

😂عزیزم ترسوندی منو 😖😖😖😖