2777
2789
خدایی من اگه میدونستم ماه اینقدر رو شخصیت تاثیر داره، برنامه ریزی میکردم یه ماه اینور یا اونور خرداد ...

من بخوام بچه دار شم برنامه ریزی میکنم حتما خردادی شه😀

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

من تاخالا با ٢ تا خردادي روبه رو شدن و ميشناسمشون اصلا تعادل ندارنن يا خيليييييييييييييييييييي خوبن يه لحظه وحشتناك عصبيييييييييييييييييييييي هيچي راضيشون نميكنه يكم بدقلقن بايد دستت بياد قلقشونو وگرنه اذيت ميشي يه بار سرت داد ميزنن ٢ثانيه بعدش قربون صدقت ميرن 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاخالا با ٢ تا خردادي روبه رو شدن و ميشناسمشون اصلا تعادل ندارنن يا خيليييييييييييييييييييي خوبن ...

😊😊😊😊

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
🤣🤣🤣🤣 دی ماهی من آخر همه ی دست و دلبازی اتفاقا زحمت کش خانواده دوست مگه ی مرد باید چی باشه

الهی خوشبخت بشین گلم 😘 اره دیگه واسه همین نمیشه همه ادمای یه ماه مثل همن

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
🤣🤣🤣🤣 دی ماهی من آخر همه ی دست و دلبازی اتفاقا زحمت کش خانواده دوست مگه ی مرد باید چی باشه

بابای منم دی ماهی هستن، مهربون رمانتیک خلاصه مرد زندگی   

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
من تاخالا با ٢ تا خردادي روبه رو شدن و ميشناسمشون اصلا تعادل ندارنن يا خيليييييييييييييييييييي خوبن ...

😂😂😂

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟