2777
2789
خوب نیستن دو شخصیتی و کلا تمایل دارن به دو تا دوتا 😒

نه که بقیه ی ماه ها به یکی یکی قانعن🙄

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
چند شخصیتی. حرف حرف خودشونه..گاهی عصبی گاهی لجبازو یکدنده جوری رفتار میکنن ک متنفر میشی ازشون

وای اره بخدا دقیقا نامزده منه این😭

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم خردادیه 🙁 به شدت غیرتی و حساس خیلی خانواده دوست زیاد گیر میده به همه چی زود عصبی میشه ولی هر ...

منم کوردم شوهر آیندمم خردادیه کورد کجایی

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟
منم کوردم شوهر آیندمم خردادیه کورد کجایی

عه چ جالب😍 سقز😘

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
همه ی متولدین یک ماه که مثل هم نیستن عزیزم

خردادی ها ۹۰ درصد مثل همن🤣

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
نه که بقیه ی ماه ها به یکی یکی قانعن🙄

تنها کسی که تو دور و وریایه من دو تا دوتا خواسته ی خردادی بوده

جونش درآد

انقدر ازش بدم میاد

کلاااا بدم اومد از مردای خردادی دیگه

بخوام بچه دار شم دوباره دقت میکنم خردادی نشه 😅😅

مرد فقط دی ماهی 🥰😍🥰

من کرمانشاه خوشحال بیم له آشناییت😍

خوشبختم دلکم😍😘

تنها کسی که تو دور و وریایه من دو تا دوتا خواسته ی خردادی بوده جونش درآد انقدر ازش بدم میاد کلااا ...

من یه دی ماهی میشناختم انقد گدا و خسیس بود فقط تیغ زدن بلد بود ب سرعت نور دور شدم ازش😂

خردادی ها ۹۰ درصد مثل همن🤣

خدایی من اگه میدونستم ماه اینقدر رو شخصیت تاثیر داره، برنامه ریزی میکردم یه ماه اینور یا اونور خرداد دنیا بیاد، جاریم دو تا بچه هاش خردادیان  هر دو شونم مثل پسر من، بهش میگم تو چرا دوباره ریسک کردی و یه خردادی دنیا آوردی؟  

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
تنها کسی که تو دور و وریایه من دو تا دوتا خواسته ی خردادی بوده جونش درآد انقدر ازش بدم میاد کلااا ...

گفتم که خردادیا با خردادیا کنار میان

من اگه بخوام بچه دار بشم حتما دقت میکنم خردادی شه😊