2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه دارن با شتاب از بورس فرار میکنن عزیزم. 

خب دارن اشتباه میکنن چون بورس زندگی منو متحول کرد

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)
خضرا  ایندش چی میشه میگن خیلی میره بالاـدرسته؟

اسمش خضرا نیس دقیق ببین کدوم سهم منظورته سهمی بنام خضرا نداریم

زندگی منم متحول کرد.  200 میلیون پولم شد 57 میلیون.

عزیزم باید بلد باشی وارد بورس بشی نه با حرف این و اون بگو ببینم سهمایی که الان داری چی هستن؟

عزیزم برای  بازه زمانی کوتاه مدت شپنا خوبه یا بانگی بگیرم؟ حداقل ۲ ماه... و اینکه پالایشی رو بف ...

عزیزم برای سهمایی که میخری یه استراتژی تعیین کن مثلا بگو سهمی که 10 درص سود کردم رو میفروشم حتی اگه بگن اون سهم تا 20 درصد میره یا سهمی که بیشتر از 20 درصد ضرر کردم رو نگه نمیدارم   اگه سود کردی تو هر کدومشون بفروش یه سهم انتخاب کن برا بلند مدت مثله ذوب یا فولاد یا خساپا که پایین هزار تومنه بقیه پولاتو پخش کن تو دو سه تا سهم با دید کوتاه مدت تا دیدی سود داد بفروش نگه ندار

عزیزم باید بلد باشی وارد بورس بشی نه با حرف این و اون بگو ببینم سهمایی که الان داری چی هستن؟

من خیلی ساله تو بورس هستم . با حرف کسی نیومدم. خودم کلاس رفتم و خودم تحلیل بلدم. خیلی از اطرافیانم میخواستن خرید فروش کنن قبلش از من مشورت میگرفتن. دو تا از فامیلامون هم کلا پولشون دست من بود براشون معامله میکردم. با این همه تجربه ای که دارم نظرم اینه که الان فعلا تا چند ماهی نباید پول تو بورس بریزیم تا دزدی و بخور بخور یه عده که فک میکنن مردم گوسفندن و هیجی حالیشون نیست تموم شه. الان بازار کاملا دستکاری شده ست و معاملات به هیچ وجه طبیعی نیستن. 

عزیزم شما تو این اواخر ضرر نکردی تو بورس؟

نه من چون تو بورس کار میکنم و اموزشم دیدم  وقتی مردم 50.60 درصد تو ضرر بودن من نصف پولم رو برداشته بودم نصفش مونده بود اونم سهمی خریده بودم که 10 درصد ازش ضضر کردم اما الان 50 درصد ازش تو سودم