2777
2789
عنوان

صدای دونه های بارون داره از کانال کولر میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست
ان شاءالله حاجت روا شدی خودتو حاجت روا بدون خداوند انجامش میده.به حیوانات هم غذا بده خصوصا سگ ها.و ه ...

مرسی عزیزم 

چشممم 

چه نذر قشنگی 

هر چی از خدا میخوای بهت بده

خدا شفا بده عزیزم به حق فاطمه زهرا شفا پیدا کنید برا مادر منم دعا کنید سرطان سینه داره🥺🥺

الهی که به حق دستای بریده بالفضل....شفا پیدا کنن

چون مادره نتونستم بی تفاوت بگذرم

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی که به حق دستای بریده بالفضل....شفا پیدا کنن چون مادره نتونستم بی تفاوت بگذرم

ممنونم عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥺🥺🥺🥺🥺

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
خدا شفا بده عزیزم به حق فاطمه زهرا شفا پیدا کنید برا مادر منم دعا کنید سرطان سینه داره🥺🥺

طب اسلامی رو پیش بگیرید

قطعا نیجه میده 

خواستی درخواست بده شماره نمایندگی های معروف رو ادرس بدم

خودمم  میخوام برم سراغ طب اسلامی خدا بخواد

مرسی عزیزم  چشممم  چه نذر قشنگی  هر چی از خدا میخوای بهت بده

چشمای خوشگلت پرنور😍😍😍😍

دعای اونا در حقت میگیره وقتی از توانایی که در اختیار داری خیری به موجودات میرسه خداوند از تواناییش بهت خیر میرسونه❤

مرسی از دعای قشنگت🙏

دلت شادو تن و روحت سلامت باشه ❤😍😘عزیزی شما 

عزیزم، پسوریازیس، کنترل میشه  نگران نباش

واسه من همش داره بیشتر میشه و اذیت کننده

ولی خدا اگه صلاح بدونه طب سنتی و اسلامی درمان قطعی داره

میخوام برم سمت طب اسلامب

گریم گرفت الهی به حق امیر المونین سلامتیتو کامل به دست بیاری همین الان که دعات کردم کل تنم مومور شد ...

الهی قربون اسمشون برم که همه جا واسم یاد آوری میشه

میدونستی یه خواب دیدم یه سید بهم تسبیح داد گف یا علی بگو؟ 

انقدر این اسم بزرگ هست ک من ازشون کم نمیخوام 

هر دو حاجتم رو با هم میخوام یا علی

ممنونم عزیزم دلت پاکه ک زود میکشنه 

قربون دلت برم خیلی زیااااد التماس دعا سر نمازت واسم دعا کن

الهی قربون اسمشون برم که همه جا واسم یاد آوری میشه میدونستی یه خواب دیدم یه سید بهم تسبیح داد گف یا ...

حمتا عزیز دلم یه چیزی بگم منم ۲۶ سالمه و پانیک دارم یه شب خواب دیدم یه اقایی اومد پیشم ولی چهرشو نمیتونسم ببینم گفتم اقا میشه ببینی من قفسه سینم مشکل داره ؟ دست گذاشت رو قفسع سینم گفت نه این برگرو بگیر انجام بده خوب میشی میدونی توش چی نوشته بود؟ خیلی زیاد بود فقط ۲ تاشو یادمه یکیش نماز بود یکیش خواندن سوره ی حج من مذهبی نیستم و اصلا نمیدونم که سوره ی حج واقعا هست و وجود داره هی بهش گفتم سوره ی حج نداریم که من چی بخونم  میگفت تو بخون از خواب که پریدم سریع زدم گوگل دیدم واقعا وجود داره گریم گرفت اصلا بعد از یه سیدی پرسیدم که سوره ی حج برا چیه گفت برای شفای بیماراست جا خوردم بعد اینکه تعبیر خوابت یعنی ذکر یا علی بگو من خیلی ارادت دارم بهش چون از تعبیر خواب چیزی بلدم گفتم بهت من دعات میکنم توام منو دعا کن پانیکم خوب شه