2777
2789
عنوان

صدای دونه های بارون داره از کانال کولر میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست
حمتا عزیز دلم یه چیزی بگم منم ۲۶ سالمه و پانیک دارم یه شب خواب دیدم یه اقایی اومد پیشم ولی چهرشو نمی ...

فقط نفس عمیق بکش‌

بااین درمانش کردم شکر خدا 

و کم کم ورزش پیاده روی 😍😍😍

وقتی ناراحت بودی گریه کن😍😍😍

به موقع لالا کن😍😍😍

کارای هنری کن

مثل قلاب بافی

نقاشی 

حتی اشپزی کوچولو موچولو

دختر به این قشنگی و نازی اخه جوون و سلامت ماشاءالله اونقدر برقصین که از رقص زیاد پاهاتون خسته بشه😍جانی به خدا

امن  یجیب المضطر اذا دعاء و یکشف السوء

امن یجیب المضطر اذا دعاء و یکشف السوء

امن یجیب المضطر اذا دعاء و یکشف السوء⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نفس عمیق بکش‌ بااین درمانش کردم شکر خدا  و کم کم ورزش پیاده روی 😍😍😍 وقتی ناراحت بودی ...

قربونت برم که حرفات بهم ارامش داد عزیزم دره خودمو سرگرم میکنم بهتر شدم ولی ترسش تو جونمه به امید خدا همه خوب میشیم .عکسمو دیدین تو تاپیکام که گفتین جونیو خوب؟کنجکاو شدم 😁

حمتا عزیز دلم یه چیزی بگم منم ۲۶ سالمه و پانیک دارم یه شب خواب دیدم یه اقایی اومد پیشم ولی چهرشو نمی ...

عزیزم من بعد چند سال گردش بین دکتر ها به این رسیدم که طب سنتی و اسلامی درمان ریشه ای بسیاری از مریضی ها رو انجام میدن

منم اینکه گفتم حاجتم نصفه اجابت شده واسه اینه که تو روز عاشورا بهم گفتن بیمار لاعلاجم که همه دکتر ها میگن درمان قطعی نداره  درمان داره و یکی از هم درد هام که خوب شده بود طب سنتی رو بهم پیشنهاد داد و آدرس دکترش رو بهم داد ولی چون بخاطر کرونا و طولانی بودن روند درمان تو طب سنتی همش وقفه میوفته تو درمانم

دارم میرم سمت طب اسلامی چون سریع تر دارو میفرستن و طب جامع تری هست  این دو شماره هم از با تجربه های طب اسلامی هستن  امیدوارم به کارت بیان و نتیجه بگیری منم دعا کنی 09305658508

آقای کرمی طب اسلامی کرمانشاه

09353818866

آقای مرادی طب اسلامی شعبه مشهد

قربونت برم که حرفات بهم ارامش داد عزیزم دره خودمو سرگرم میکنم بهتر شدم ولی ترسش تو جونمه به امید خدا ...

عزیزدلمی اخههه😍😍😍😍عکس خوشگلت تو تاپیکات مگه هست؟الان میرم تو همه تاپیکات اخه.چون میدونم تو دلت چی میگذره و گذروندم دیدن زیبایی جانی مثل تو عکس نمیخواد که.معلومه که چه شهر اشوبی هستی🙈.اونقدر دنیا طولانیییییهههه اونقدر قشنگی دارههههه

اونقدر جاها هست که کلی زمان داری بری بگردی حتی غذاهاشونم بخوری😍😍😍😍

اون چیزی که زیاده زمان

متنای خوب خوبو بخون

حرفای خوب خوبو بشنو😘😘😘

اینستا رو پاک کن

روزا ورزش کن 

من ورزش میکردم به خودم مبگفتم تو نمیتونی جلومو بگیری

بعدشم حرفای دلتو به همه بگو ازونموقع هیچی تو خودم نمیریزم🤭

شجاع زیبا😍😍😍😍😍😍

تو خود عشقی 

عزیزدلمی اخههه😍😍😍😍عکس خوشگلت تو تاپیکات مگه هست؟الان میرم تو همه تاپیکات اخه.چون میدونم تو دلت چ ...

چقدر ارامشی شما قربونت برم ممنونم از حرفای قشنگت اره عکسم لینکش تو تاپیکم موند نشد پاک کنم بعد اینکه اینستاگرام خدارو شکر ندارم و به حرفات عمل میکنم مهربونننن