دوست دارم امتحان کنم اما شهامتشو ندارم از طرفیم کلی خاصیت داره میخوام تو تغذیه بچم باشه.مامانم اینا میخورن اما چندشم میشه من.چه مدلی درستش کنم که عاشقش بشم؟؟؟؟اصن چه مزه ایه
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سرخه سرخ كن حسابي بتوني با پودر سوخاري ك خيلي خوب ميشه بعد باسس قرمز بخور منم ي مدت اصلا نميتونم بخو ...
یه بار درست کردم خیلیییی سفت بود
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
خب حس کردم خام بود زیاد سرخ کردم.کلا همه چیزو خیلییییی سرخ کرده و سوخاری دوست دارم
اگر میخواهی اولین بار امتحان کنی میگو ها رو از یه مارک خوب بگیر من یبار از مغازه کیلویی خریدم خوشم ن ...
ناگت میخورم خود میگو رو میخوام بخورم.بسته بندی فروشگاهی میخرم انقدر میذارم تو فریزر و هی در میارم درست کنم باز پشیمون میشم میذارم فریزر خراب میشه میریزم دور.جرات ندارم بخورم یاد ملخ میوفتم