2777
2789
عنوان

کاربر نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 64 پست
به منم دادرفتم که بپذیرم دیدم نیست فک کنم انصراف داده بود😅

نپذیر🤒

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
بچه ها کسی درخواست بده درخواستشو قبول کنیم شمارمون براش میره؟؟؟

نه اصلا کاری به شماره نداره

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هیچکی بمن درخاست نداده تا حالا⁦☹️⁩ ی لحظه واسم سوال شد😅😅😅

😆😆😆😆

من خوشم میاد بهم درخواست میدن لولوخورخوره که نیستن فوقش آدم لغودوستی میزنه

بابا نگفتم بدم میاد بهم درخواست دوستی بدن 

این کاربر پشت سرهم به همه درخواست  میده و فرت فرت همه رو لایک میکنه 🤕🤕🤕

الان شما هم مردی ،من از مردهای نی نی سایت چندشم میشه ببخشید واقعا بین این همه زن چیکار میکنید

منم خیلی چندشششن

اقااااا ب منم بگین داستان چیه☹️☹️☹️

آقا این کاربر که اسمش هم کاربر نی نی سایت هست به همه درخواست دوستی میده و هی فرت فرت همه رو لایک میکنه یعنی یه جوری لایک میکنه مثل دستگاه کپی بعدشم درخواست دوستیش اصلا توی صفحه بالا نمیاد مثل درخواستهای بقیه نیست کلا فرق داره پروفایلشم عکس نداره بعد امضاش هم نوشته انتقام 😬🤢