2777
2789
عنوان

دروغ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 141 پست
بنظرم کسی با برادرش نمیره دنبال خراب بازی اختمالا ازت ترسیده که بدون تو میره دروغ  گفته

ایشالله که اینطور باشه .. من که اهل دعوا و اینا نیستم چرا ترسیده میدونه که هر چی بگه هیچی نمیگم چرا باید دروغ بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که اینطور باشه .. من که اهل دعوا و اینا نیستم چرا ترسیده میدونه که هر چی بگه هیچی نمیگم چرا ...

برادرش چجور آدمیه آدم رذل و بی شرفی هست یا نه؟

اهل اینجور برنامه ها هست؟

با شوهرت خیلی صمیمیه؟

شرط چاقو مُرد
برادرش چجور آدمیه آدم رذل و بی شرفی هست یا نه؟ اهل اینجور برنامه ها هست؟ با شوهرت خیلی صمیمیه؟

با شوهرم که خیلی صمیمیه بیشتر بیرون رفتناشون با همن نمیدونم والله اهل خیانت و اینا هست یا نه خانمش جیزی نمیگه که خیانت میکنه بش یا نه 

شماهم شوهرتون مثل شوهر منه اجازه مداری جایی بری 

اجازه ندارم خونه مامانمم خودش میبره 

تازه الان خیلی بهتر شده 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
با شوهرم که خیلی صمیمیه بیشتر بیرون رفتناشون با همن نمیدونم والله اهل خیانت و اینا هست یا نه خانمش ج ...

چی بگم

آخه یکم عجیبه که آدم بخواد با برادرش بره دنبال اینکارا مگر اینکه دیگه خیلی کارکشته باشن والا

انشاله که قضیه این نیست

شرط چاقو مُرد