2777
2789
عنوان

دروغ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 141 پست
نه جاریم بلیطارو دیده که واسه مشهده

اگه دوتا داداش میخوان برن فکر نکنم برا دختری چیزی برن. مگه میشه دوتا داداش از هم خجالت نکشن😑

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والله خیلی اعصابم خورده ..منتظرش میشم تا فردا ببینم میگه خودش 

خوب بهش بگو آژانس فروش بلیط اشتباهی بلیط مشهد برات صادر کرده 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

نگاه بکنین اسی 

شوهر شما نه بار اولشه که داره بهتون دروغ میگه نه آخر 

چون این سفر کجا رفتن چیز الکی نیس اصن شاید اتفاقی براش میفتاد تو اون سعر یعنی نباید شما میفهیدین 

و دلیل اینکه نمیزاره شما تنها بیرون بری هم اینه چون خودش اهل خیانت و دروغ ( کافر همه کس را به کیش خود پندارد ) فک میکنه شما هم همین طوری هستی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم