2777
2789
عنوان

مامانای عزیزوباتجربه لطفا

140 بازدید | 7 پست

خانومابه دادم برسین امروزرفتم پزشک فوق تخصص واسه بچم کلونوسکپی نوشته٫ایاکسی هست بچه کوچیک روبرده باشه؟؟؟؟؟خیلی سخت بود؟؟؟؟منکه دارم سکنه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب داروداده خوب میشه عزیزم ناراحت نباش.

نه هنوزدارونداده فقط چندتاشربت کارکن قوی داده کهتمام روده هاشوپاک کنه٫بیشترازهمونش میترسم که دلدردمیگیره وضعیفم هست یک۲۴ساعت بایدفقط هموناروبخوره

نه هنوزدارونداده فقط چندتاشربت کارکن قوی داده کهتمام روده هاشوپاک کنه٫بیشترازهمونش میترسم که دلدردمی ...

ببین گلم ببر پیش یه متخصص خیلی خوب.

منم دخترم چندوقت پیش تب روزوئلا گرفت بردم پیش یه دکتر براش کلی آنتی بیوتیک قوی نوشت بچم میخورد از حال میرفت خیلی بد بود لردم پیش یه متخصص خوب گفت بستریش کن بردم بیمارستان بستری کردم گفتن اصلا نیازی به آنتی بیوتیک نبوده یه داروی دیگه داره منم انقدر حرص خوردم خدالعنت کنه بعضی از دکترای نفهمو

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
ببین گلم ببر پیش یه متخصص خیلی خوب. منم دخترم چندوقت پیش تب روزوئلا گرفت بردم پیش یه دکتر براش کلی ...

اره واقعاخدالعنتش کن٫تب روزوئلا چیه دیگه ودیگه علامتهایی داشت؟؟؟؟

اره واقعاخدالعنتش کن٫تب روزوئلا چیه دیگه ودیگه علامتهایی داشت؟؟؟؟

سه روز مدام تب ۳۹درجه داشت پدرم درومد آخرم بردم بیمارستان بستریش کردم بچم بخاطر آنتی بیوتیکا بدنش آب نداشت دیگه سرم وصل کردن بهتر شد

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘