2777
2789
عنوان

دعوا با نامزد رفیق باز

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 34 پست
من خیلی خواستم بهش تعارف کنم اما اصلا اینجور نیست یک بار بهش بگم دوباره شروع میشه یریز میره بعد حالا ...

ب نظرم سر لج ننداز دیگ نمیخوای اینطوری پیشت بمونه ک بزوررر.

باهاش صحبت کن بگو هرچیزی حدی داره منو تو زن و شوهری نمیگم نرو اتفاقا برو ،چون وقتی تو روحیت خوبه من خوش حال ترم اما  چون خیلی دوست دارم دلم نمیخواد ازم دور باشی این ک خواسته زیادی نیست خدایی نکرده بری برات اتفاقی بیوفته .ی مدت اینطوری رفتار کن شاید اثر کرد  

حالا زندگی خودته بهتر زیر و بمش میدونی

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه ایشون اصلا توجه نمیکنه من بگم برو دیگه هرروز میره مثلا شب میره میگم ساعت۱۱بیا هزار بار دعوا داشت ...

خب من که از روانشناس شنیدم گفت قبل عقد نه غر بزنین نه گیر بدین نه بهش بگین از دوستات جدا شو نه مادری کنین براش نه پولی باشین نه مرد نما باشین نه بی اعصاب و عصبانی باشین بعد عقد میتونین بزنین زیر حرفاتون من اینارو از مشاور شندیم گفتم بگم شاید بدردت بخوره وگرنه هر جور دوس داری عزیزم خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ادما رو همونجور که هستند بپذیرید بدترم تصورش کنید، باور نکنید بگه عوض بشم تغییرش میدم.  من نزد ...

واقعا واسم سخته این رفتاراش واقعا نمیتونم تحمل کنم اما خودشو خیلی دوس دارم نمیتونم ترکش کنم😭

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)
بخدا همه خانوادشون اینجورن حتی روزای غیرتعطیل هم میرن تفریح و خانوادگی چ مجردی اصلا نه ساعت براشون م ...

عزیزم من بخاطر خودت گفتم قصد دخالتم ندارم ولی هیچوقت ب امید تغییر وارد زندگی کسی نشو

ادما رو همونجور که هستند بپذیرید بدترم تصورش کنید، باور نکنید بگه عوض بشم تغییرش میدم.  من نزد ...

واقعا برام زجرآوره همه زندگیش شده دوستاش نمیتونم تحمل کنم مرد رفیق باز باشه هر روزو شب پیش دوستاش باه

ب نظرم سر لج ننداز دیگ نمیخوای اینطوری پیشت بمونه ک بزوررر. باهاش صحبت کن بگو هرچیزی حدی داره منو ت ...

باور کن نمیتونم تعارفش کنم اگه باز شروع بشه دیگه اصلا تموم نمیشه اصلا مراعات نمیکنه اصلا

خب من که از روانشناس شنیدم گفت قبل عقد نه غر بزنین نه گیر بدین نه بهش بگین از دوستات جدا شو نه مادری ...

آخه از الان کم کم نذارتشون کنار که بعد عقد واقعا بدتره گفتم از الان شروع کنه اما واقعا مثل اینکه بهش گفتم نفس کشیدن بذار کنار انقد که لج افتاده و سرد شده

خو بهمش بزن دوستانه بهت میگم اگه ب فکر خودتی بهمش بزن هیچوقت ب امید تغییر وارد زندگی کسی نشو بهم ثاب ...

واقعا واقعا برام سخته نمیتونم فراموشش کنم و نمیتونم تصور کنم با آدم دیگه ای زندگی کنم  

خو بهمش بزن دوستانه بهت میگم اگه ب فکر خودتی بهمش بزن هیچوقت ب امید تغییر وارد زندگی کسی نشو بهم ثاب ...

واقعا واقعا برام سخته نمیتونم فراموشش کنم و نمیتونم تصور کنم با آدم دیگه ای زندگی کنم  

نمیخام تو دلت خالی کنم حتما با همدیگه برید مشاوره

وای اینو بهش بگم خدا میدونه چ عکس العمل شدیدی نشون میده