2777
2789
عنوان

دعوا با نامزد رفیق باز

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 34 پست
آخه از الان کم کم نذارتشون کنار که بعد عقد واقعا بدتره گفتم از الان شروع کنه اما واقعا مثل اینکه بهش ...

عزیزم میگه قبل عقد باید رعایت کنی پسر فک کنه تا آخر عمر همینی ولی همین که وارد زندگی شدی تبصره براش بزارین پسرا بد قولی رو قبول دارن ولی سخت گیری و چسبنده بودن رو اصلا دوس داشتی بیا خصوصی حرف بزنیم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
عزیزم من بخاطر خودت گفتم قصد دخالتم ندارم ولی هیچوقت ب امید تغییر وارد زندگی کسی نشو

اختیار دارید عزیزم از همون اول میگفت باشه بخاطر تو خودمو تغییر میدم هر بار قول داد الانم که کاملا لج افتاده و خیلی بداخلاق شده انگار گفتم زندگی نکن

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگه قبل عقد باید رعایت کنی پسر فک کنه تا آخر عمر همینی ولی همین که وارد زندگی شدی تبصره براش ...

الان به حدی لج افتاده فقط میره سر کار میاد میشینه تو خونه هرچیم با زبون خوش بهش میگم چرا این کارو میکنی من کی گفتم خودتو از همه چی منع کن میگه تو ولم نمیکنی با این حرفات مغزمو خوردی😔 با عزیزم چجوری بلد نیستم

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)

ببین عزیزم اگ دوستاش خوبن خیالت راحت باشه تازه بهش بگو رفت و آمد خانوادگی داشته باشین 

شوهر منم میره ب کوه چون میگه وقتی میرم از استرس و اینا دور میشم و وقتی میاد خیلی بهتر میشه حالش.. 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞