2777
2789
عنوان

خونریزی در هفت هفته و یک روزگی

214 بازدید | 32 پست

سلام بچه‌ها

من امروز عصر که خوابیده بودم و از خواب پا شدم رفتم دستشویی متوجه شدم پدم خون سیاه شده اندازه دو تا سکه

زنگ زدم گفتن برم بیمارستان

اونجا هم چیز خاصی نگفتن و سونو هم نکردن! فقط گفتن چون رنگش تیره هست مشکلی نداره شیاف پروژسترون روزی دوتا استفاده کن بجای یکی

اومدم خونه رفتم دستشویی خونریزی قرمز روشن شده چیکار کنم 😭😭😭 

وقت سونوم چهار روز دیگه بود 💔

یعنی هیچ امیدی هست بنظرتون که سقط نشده باشه؟ 🥺

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-

هر خونريزي و لكي براي سقط نيست

انشالله كه طوري نميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آن شالله ک چیزی نیست عزیزم الان فقط آروم باش اگر بتونی شماره دکترو یا منشی مطب گیر بیار تا اذیت نشی این روزای کرونایی 

نشاسه آب بزن بخور تا کمرت سفت بشه

خدایا بهم صبر بده تا حکمت کاراتو بفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر خونريزي و لكي براي سقط نيست انشالله كه طوري نميشه

خیلی میترسم، چون رنگش روشنه انگار تازه هست 😭😭😭

بسختی بعد از مدتها با آی یو آی باردار شده بودم

-Louise Hay-
خیلی میترسم، چون رنگش روشنه انگار تازه هست 😭😭😭 بسختی بعد از مدتها با آی یو آی باردار شده بودم

استرس نداشته باش 

زودتر برو پيش دكترت لازم نيست حتما ٤ روز صبر كني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آن شالله ک چیزی نیست عزیزم الان فقط آروم باش اگر بتونی شماره دکترو یا منشی مطب گیر بیار تا اذیت نشی ...

دستم به جایی بند نیست، کلینیک هم رفتم بعد از دیدن خون روشن ولی تعطیل کرده بودن، لعنت به کرونا و محدودیت مزخرف ساعت ۹ که اینجاست 😣

-Louise Hay-

دکتر من برای ضربان قلب ۸هفته سونو نوشته بود ولی گفت اگر لک دیدی زودتر برو سونو

شمام زودتر بری بهتره

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
استرس نداشته باش  زودتر برو پيش دكترت لازم نيست حتما ٤ روز صبر كني

اگه بخوام برم پیش دکترم فقط روزای زوج میاد یعنی بنظرتون بمونم تا دوشنبه یا فردا برم بیمارستان دوباره؟

-Louise Hay-
دستم به جایی بند نیست، کلینیک هم رفتم بعد از دیدن خون روشن ولی تعطیل کرده بودن، لعنت به کرونا و محدو ...

عزیزم آروم باش خدا بخاد نگهش میداره ب چیزیه خوب فک کن نشاسه آب قاطی کن بخور تا کمرت سفت بشه. اورژانسی شاید اجازه بدن بری تو خیابون 

حالت بده نمیخای ک بری دور دور ساعت نه ب بعد گلم. شاید بذارن یا اورژانس تناس بگیر حالتو بگو شاید ماشین بفرستن بری

خدایا بهم صبر بده تا حکمت کاراتو بفهمم
عزیزم آروم باش خدا بخاد نگهش میداره ب چیزیه خوب فک کن نشاسه آب قاطی کن بخور تا کمرت سفت بشه. اورژانس ...

نه من که بخاطر جریمه نمیگم و رفتیم تازه رسیدیم خونه، اونجا تعطیل بود 😔

-Louise Hay-

مرسی از دلگرمیتون بچه‌ها، فردا اگه باز خونریزی ادامه داشت میرم بیمارستان چون دکترم روزای زوج فقط هست

هزارجور فکر و خیال میزنه سرم، چرا رفتم پیاده‌روی..چرا اینهمه استرس از آدمای بی‌ارزش کشیدم این چند روز..چرا گذاشتم شوهرم نزدیکی داشته باشه..همش خودمو مقصر میدونم کاش بیشتر احتیاط میکردم 😞

-Louise Hay-

منم خونریزی ولک داشتم ۶هفته و۴روز تا دوروز ادامه داشت بعد تبدیل ب لک سیاه شد وبعد ترشح کرم وبعد پاک شدم

هرشب شیاف گذاشتم

نزدیکی ممنون

فقط دراز بکش استرتحت مطلق برا توالت بلند شو ظرف وپخت پز تعطیل 

نو دسشویی زور نزن

نشاسته تواب سرد حل کن بخور

سوره حجرات ویاسین بخون ۵بار   برا سلامتی نی نی

من رفتم سونو خغط ساک خالی بود گفت سقط میشه الان پسرم خابیده😁

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یادم رفت رو مبل وصندلی هم نشین فقط دراز کش بیشتر به پهلو 

تو ماشین هم رفتی دکتر صندلی حالت خابیده بذار

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم خونریزی ولک داشتم ۶هفته و۴روز تا دوروز ادامه داشت بعد تبدیل ب لک سیاه شد وبعد ترشح کرم وبعد پاک ...

برام دعا کن چیزیش نشده باشه، من دق میکنم 💔

-Louise Hay-