2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد این زندگی کوفتی چیه؟

165 بازدید | 18 پست

این دنیا دوس دارین یا نه......

من خودم دوس ندارم

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگی این زندگی فقط مادرم و پسرم.....دیگه چیزی نمیبینم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

من زندگی رو دوس دارم چون با چیزای کوچیک خودم رو خوشحال میکنم بابوی غذا که تو خونه می پیچه با صدای خنده دخترم با گلدونای بالکن با برگ های زرد پاییز با بارون نم نم با برف با دیدن پرنده ها با دیدن همه اینا من خوشحال میشم و زندگی بنظرم قشنگ میشه  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

سعی میکنم دوستش داشته باشم  ولی در همین لحظه احساس قشنگی ندارم😢

منم.هی زندگی دردام تو سرت

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
هر چی سعی میکنم خودمو بزنم به کوچه علی چپ ک من خیلی شادم و... ولی تو یه لحظه همه بدبختیام میاد جلو چ ...

من میخندم.یه لحظه زمان از دستم در میره.میبیتم نیم ساعته اصلا تو حال تودم نیستم.

یا یهو سر سفره بغضم میشکنه اشکام میریزه نمدونم چمه

من میخندم.یه لحظه زمان از دستم در میره.میبیتم نیم ساعته اصلا تو حال تودم نیستم. یا یهو سر سفره بغضم ...

منم خیلی بغض میکنم ولی گریه نمیکنم چون برای کسی مهم نیست و بدتر اذیتم میکنن

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
منم خیلی بغض میکنم ولی گریه نمیکنم چون برای کسی مهم نیست و بدتر اذیتم میکنن

منم کسی درکم نمیکنه با این همه اتفاق بد که برام افتاده.

میکن کار خاصی نشده.اتفاقی نیفتاده و از این حرفا 

منم کسی درکم نمیکنه با این همه اتفاق بد که برام افتاده. میکن کار خاصی نشده.اتفاقی نیفتاده و از این ...

خیلی سخته کسی درکت نکنه و از اون طرف مشکلاتتو مسخره کنن

چند سالته؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
خیلی سخته کسی درکت نکنه و از اون طرف مشکلاتتو مسخره کنن چند سالته؟

17 سالمه ابجی