2777
2789
عنوان

دلم گرفته

300 بازدید | 28 پست

هیچ کسی ام ندارم چند کلمه باهاش درد دل کنم ..............بغلش کنم ....گریه کنم......💔

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ادم گاهی میخاد از زور بی کسی چل و پنج شه😭 ولی خب معمولا عصرا  اخر هفته ت ظهر شنبه

دارم پره از آدمهایی که الکی دلداری میدن.....حرفم و نمی فهمن.دلم یه غریبه میخواد......که بتونم بدون اینکه دلداریم بده تو بغلش گریه کنم.

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
چیشده خانومی

دختر کوچولوی نازم مجبور شدم تو پنج ۵ماهگی سقط کنم.تو دلم خودشو اینور اونور زد ولی چاره ای نداشت تسلیم شد و .....اومد......جلو چشام پر پر شد....آروم چشاشوبسته بود و خوابیده بود..... امروز وقتی بیدار شدم فکر کردم هنوز تو شکممه یه شکلات خوردم منتظر تکون خوردنش بودم.....اما ....

یکم گریه کن  اروم میشی  نشد بزن بیرون یکم راه برو

کاش میشد برم....از این خونه از همه ی آدماش متنفرم....