2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گریم گرفت چ گناه داشته طفلی  چ گناه داشتی تو

😭😭😭😭😭😭دارم دیونه میشم براش دلم میخواد برم از زیر خاک درش بیارمش.بزارمش سر جاش. میگم مامانم غلط کردم تو باش....بعد که بدنیا بیای سختیها و عملاتو درداتو بجون میخرم......ولی تو فقط باش..... 

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
سه روز دردمیکشیدم توبیمارستان صدای جیغم گوش پرستارو کر.کردبود  سنگدل ترین ادمها بحال روزم اشک ...

دختر من خیلی بی دفاع بود خیلی مظلوم بود خیلی دوسم داشت.......نذاشت مامانش زیاد درد بکشه....همش ۴ساعت درد کشیدم😭😭😭😭

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
هرچی بگی حق داری من ک درکی ندارم  تا عمق وجودم سوخت

انشالله هیچ وقت از این لحظه های سخت تو زندگیت نداشته باشی عزیزم💔

انشالله هیچ وقت از این لحظه های سخت تو زندگیت نداشته باشی عزیزم💔

عمیقا از ته قلبم دعا میکنم

که ارامش ب قلبت بگرده 

زودتر 

و ی دختر لپ گلی خدا بهت بده 

الان هرچی ادم بگه ی جورایی حرف مفته

مصلحت بود و صلاح نبود

دل ادم ک این چیزا سرش نمیشه 

انشالله خدا خیلی کمکت کنه 

برات سه تا صلوات فرستادم  هدیه کردم به حضرت رباب  ان شاءالله ک خودشون کمکت کنن  شا ...

مرسی عزیزم تشکر ❣

دختر کوچولوی نازم مجبور شدم تو پنج ۵ماهگی سقط کنم.تو دلم خودشو اینور اونور زد ولی چاره ای نداشت تسلی ...

واااااایییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا سقط کردی گلم؟؟؟؟

«مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا»    «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا»          «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی»    «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»