2777
2789
عنوان

نمی‌دونم به چی علاقه دارم

1455 بازدید | 30 پست

سلام خانما 

من‌ اصلا نمیدونم هدفم از زندگی چی هست

نمی‌دونم به چی علاقه دارم 

هرچی فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم 

سال اول و دوم درس نخوندم چون اصلا شرایط زندگیم خوب نبود نمیتونستم ذهنمو آروم کنم به خاطر همین کنکور قبول نشدم 

سال سوم ترم مهر رفتم آزاد حقوق ثبت نام کردم شهریه دادم دیگه شوهرم گفت نرو چون از خونمون دوره بیا پیام نور ثبت نام کن به خاطر همین انصراف دادم

ترم بهمن پیام نور ثبت نام کردم شهریه هم دادم به خاطر یه سری دلایل اینم نشد ادامه بدم دوباره انصراف دادم

حالا امسال دوباره پیامنور حقوق ثبت نام کردم ولی اصلا به این رشته علاقه ندارم نمی‌دونم چیکار کنم 

تو رو خدا راهنماییم کنید من باید چیکار کنم چجوری بفهمم علاقم چیه

حیف عمرمه همینجور داره میگذره

راه حا مشکل شما اینه که خودتونو نمیشناسین...

یعنی با تواناییها و ظرفیتهایی که تو وجودتون هست آشنا نیستین...

برای شناخت از خود واقعیتون راه سختی دارین...

شهامت قدم گداشتن توی این راه رو دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بشین ببین روزانه چه کارایی انجام میدی (به جز وظیفه) همون میشه علاقه و استعدادت‌

باورتون میشه فقط همون کارای روزمره انجام میدم 

خیلی دوس دارم یه سرگرمی پیدا کنم ولی اصلا

از یه مشاور کمک بگیرین یکم رو خودتون کار کنین حتما یه سری تستهای روانشناختی از شما میگیرن و بعد از جلسات مشاوره تون خودتون به یه نتایجی میرسین - که بهترین تصمیمی چی هستش

اگر خواستین بگین من مشاور خوب معرفی کنم خدمتتون

من خودم اصلاً علاقه او به رشتم نداشتم ولى هر چى بيشتر پيش رفتم توش علاقم داره بهش بيشتر ميشه طورى كه نميدونم دقيقاً كدوم گرايش رو ادامه بدم در اينده

خيلى خوبه ادم علاقشو پيدا كنه اول ولى اگه هم نشد تو يه چيزى اونقد پيش برو كه خوب شى و كار كنى

ببین اول کلیت رو در نظر بگیر مثلا کارای هنری دوست داری 

محاسبات دوست داری تئوری دوست داری جامعه شناسی هر چی اول به کلیت فکر کن بعد ریز شو مقلا اگه کارای هنری دوست داری اینکار طراحی لباسه؟اگه محسبات دوست داری مهندسی عمرانه؟مهندسی نفته؟همینطور بهش فکر کن با استادا و دانشجوای داشته های مختلف حرف بزن بلاخره علاقت پیدا میشه بنظرم تو این زمینه هم وسواس نداشته باش مثلا نگو حتما ۱۰۰در۱۰۰ علاقه باشه...

کاشف دلخوشی های کوچک باش! ^^

منم سال اول ودوم خودم نخوندم بعدش هم نامزدی شدم الان اصلانمیشه چون چندروزخونه خودمونم چندروزخونه نامردم خیلی علاقه دارم پیراپزشکی قبول شم ولی بااین وضع نمیشه خانوادم میگن بروپیامنورشهرخودمون حقوق بخون ولی خودم اصلاعلاقه ندارم،فکرمیکنم بی هدف دارم زندگی میکنم اصلااینده ای ندارم