2777
2789
عنوان

نمی‌دونم به چی علاقه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 30 پست
از یه مشاور کمک بگیرین یکم رو خودتون کار کنین حتما یه سری تستهای روانشناختی از شما میگیرن و بعد از ج ...

من‌ بندر عباس زندگی میکنم اینجا مشاور می‌شناسید؟ 

من خودم اصلاً علاقه او به رشتم نداشتم ولى هر چى بيشتر پيش رفتم توش علاقم داره بهش بيشتر ميشه طورى كه ...

نمی‌دونم خیلی سردرگم اصلا حتی نمی‌فهمم چی میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال شما قبلا به پزشکی علاقه داشتید اما خوب ترسیدید نتونید بربیید و بجاش رفتید انسانی یا اصلا نخو ...

نه تجربی بودم قبول که نشدم از بس هی بقیه بهم میگفتن چی شد چه رشته ای رفتی میخواستم راحت شم از این سؤالات مثل احمقا همینجوری یه رشته ای انتخاب کردم

منم سال اول ودوم خودم نخوندم بعدش هم نامزدی شدم الان اصلانمیشه چون چندروزخونه خودمونم چندروزخونه نام ...

فقط عاقلانه تصمیم بگیر دیگه مثل من حداقل پولت حروم نکن

نه تجربی بودم قبول که نشدم از بس هی بقیه بهم میگفتن چی شد چه رشته ای رفتی میخواستم راحت شم از این سؤ ...

خوب همون منصرفت کردن دنباله علایقت نرفتی بشین فک کن اصلا برو مشاوره تسته شخصیت شناسی و شغلی بده از مشاور کمک بگیر اما بنطرم خودت بهترین مشاور هستی برای این مورد باید ببینی به چی علاقه داری و بیشتر تو کدوم زمینه موفقی 

❤❤❤❤
خوب همون منصرفت کردن دنباله علایقت نرفتی بشین فک کن اصلا برو مشاوره تسته شخصیت شناسی و شغلی بده از م ...

اره مثل اینکه باید برم پیش مشاور چون خودم خیلی فک کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم

میدونی چرا تعداد متفکران تو دنیا بیشتر از مومنانه؟

چرا؟

میشه تیکه تیکه پیام نذازی،یکدفعه حرفت رو بزن

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
من‌ بندر عباس زندگی میکنم اینجا مشاور می‌شناسید؟

نه متاسفانه - من فقط تهران میشناسم که البته مشاوره آنلاین هم دارن - (ولی خیلی حرفه ای هستن تو کارشون) میخواین یه سر به پیجشون بزنین توی اینستا شاید مشابه مشکل شما هم باشه اونجا - mehrpendareomid

سوالهای من از شما بود توی این تایپیک؟

واااا چه بی ادب!

تو خصوصی که حرف نزدی.اینجا همه با هم صحبت میکنند.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
واااا چه بی ادب! تو خصوصی که حرف نزدی.اینجا همه با هم صحبت میکنند.

خیلی خیلی عذر میخوام...قصدم بی ادبی نبود...به هیچ عنوان...

راستش چون طرف صحبتم کس دیگه ای بود و خب احساس کردم با توجه بهدمشکلی که داره بهتره پاسخ سوالات ذهنیش رو خودش بده مجبور شدم که این سوالات رو بکنم...

تا اینکه شما گفتین که میشه همه رو با هم بگی....(یا یه چیزی تو این مایه ها)...

بهرحال من رو میبخشین اگر باعث ناراحتیتون شدم...

خیلی خیلی عذر میخوام...قصدم بی ادبی نبود...به هیچ عنوان... راستش چون طرف صحبتم کس دیگه ای بود و خب ...

خواهش میکنم

برعکس حرف قبلیم ،شما خیلی هم با ادب هستید.

حقیقتا دوست داشتم زودت جوابتون رو بخونم،چون برام جالب بود.از طرفی هم باید میرفتم و وقت زیادی نداشتم.

😊

خواهش میکنم برعکس حرف قبلیم ،شما خیلی هم با ادب هستید. حقیقتا دوست داشتم زودت جوابتون رو بخونم،چون ...

بهرحال اگر خدمتی ازم ساختس،خوشحال میشم براتون کاری کنم🙂