2777
2789
عنوان

روزهای سخت شبهای سخت تر

745 بازدید | 29 پست

خدااااا همیشه میدونستم در جهانت عدالتی نیست محبتی نیست نمیدونستم برای بدترین دردها راهی هم نیست..

هفتاد روز گذشت ذره ای از دردم کم نشد هرروز ببشتر به ته چاهی از وحشت و درد و افسوس فروکشیده شدم چطور این زندگی بی نقص ساده رو که حسرت همه فامیل و دوستان بود به این غمکده تبدیل کردی ؟

ما چه کرده بودیم جز اعتماد به محبت تو ؟ من چه کم گذاشته بودم در شکرگزاری تو؟

خداااااا اون بچه رو کجا بردی 😭😭😭

درختی که بعد سالها مشقت هنوز میخواست ثمر بده رو چرا بریدی؟ ما رو چرا زنده گذاشتی از تماشای زجرکشیدن من و همسرم و دوتا بچه بیگناه دیگه ام به فراق جوون نازنینی که باعث سربلندی ما لااقل پیش خودمون بود .....چی بگم که زبونم لاله از درد چشمام کوره از اشک سینه ام میسوزه از آه...

آخر خرداد از دوره آموزشی اش به تهران برگشت و اومد خونه سورپرایزمون کرد گفتم چرا سه روز زودتر اومدی از آموزشی ؟ گفت پرچم امام رضا رو آوردن پادگان دلم تنگ بود گریه کردیم بهمون سه روز تشویقی دادند..چشماش از عشق میدرخشید شاد بود امیدوار بود که وارد دوره پس از سختی تحصیلی و آموزشی اش شده

اگر همون سه روز رو بهش تشویقی نمیدادن و می موند تو پادگان شهر محل آموزشیش و نمیرفت به محل خدمتش تو تهران، دوم تیر کشته نمی شد و حالا زنده بود  پرستار جوون من که حتی یه بار لباس سفیدش رو نپوشید و تو د‌ومین روز خدمت شهید شد

چه کردی با عشقی که به ضامن آهو داشتم خداااا؟

نابودم کردی باباش رو کشتی نور لامپ اذیتم میکنه صدای زنگ بوی چای بوق ماشین هرچیزی که نشان از زندگی داره که اون بچه ازش محروم شد و نمیدونم چطور میتونن قبول کنن که این به صلاح بندگانت بوده فایده دهها سال عذاب یه خونواده در فراق یه دسته گل چیه ما به چی میرسیدیم که با محبتت نمیشد و حتما باید درهای جهنم رو به روی ما باز میکردی و تمام راه ها رو برای نجات از لحظه ای شکنجه به رومون می بستی که مرگ درمان نداره😔

میگن برو زیارت دلت سبک بشه مگه کسی که جوونش رو به این مفتی ازش خدا گرفته دلی داره که سبک بشه؟ اصلا میدونی داغ جوون رعنات اونم اینقدر معصومانه به دست دشمن وسط پادگان پایتخت جایی که نباید می بود درس خونده بود که نره و بره بیمارستان یعنی چی؟

چطور برم مشهد و پرچم بارگاهت رو بیینم امام رضا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مگه اشکهای بچم روی پرچمت نچکیده بود ؟

وای خدا من فقط مرگ درمانم هست زندگیم رو گرفتی جونم رو هم بگیر این زندگی این خونه این ساعتها رو کسی درک میکنه که روش بنزین ریختند آتیشش زدند یا با مارهای سمی محبوسش کردند و بعد تمام درها و پنجره ها رو هم به روش بستند و بهشم گفتند شاید مرگ چهل سال دیگه بیاد😔 تو سوزوندی ما رو، کشتی ما رو ، بچه مون رو یه بار ما رو دقیقه ای یه بار ثانیه ای یه بار

تو که شهدات رو از بین ما مردم بدبخت عادی انتخاب میکنی اگر هستی که خوشا به عدالتت به رحمانیتت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بعضی تاپیکاتوخوندم گفتم ی چیزی بگم شایدیکم آرومتربشی همه ما اومدیم تواین دنیا وباید ی روز بریم حالایکی زودتر یکی دیرتر خداروشکر پسرتون در راه درستی رفته ومایع افتخاره رفتنش 

خواستم بگم وقتی بی تاب پسرت میشی یاد حضرت زینب بیفت به این فکرکن چطوری فرق شکافته باباشودید پهلوشکسته مادرش پارهای جیگربرادرش 

ازاون سوزناکتر واقعه کربلا اگه جای زینب بودین چه جوری میخواستین تحمل کنین شهادت عزیزاشوجلو چشمش  سرعزیزترین فردزندگیشو جلوچشماش بریدن سرشوبه نیزه زدن غم حضرت زینب سوزناکترین غم عالمه 

فقط بخاطر خدا صبوری کرد آروم باش مادرشهید بی تابی نکن دلتوبزارکنار دل حضرت زینب ان شاءالله  خدابحق حضرت  زینب صبرزینبی بهت عطابکنه برای مام دعاکن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

خدا بهت صبر بده عزیزم. ولی خوشحال باش که عاقبت پسرت ختم بخیر شده. لطفا رفتی برای شفای مادرم. وشهادت منو پسرم خیلی دعا کن.ممنونم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

سلام عزیزم بعضی تاپیکاتوخوندم گفتم ی چیزی بگم شایدیکم آرومتربشی همه ما اومدیم تواین دنیا وباید ی روز ...

عزبزم خوشا به حالت که صحبت کردن درباره داغ جوون اینقدر برات ساده است حق داری منم همینطور بودم 

مگه ایمان تو در حد حضرت فاطمه است که صبر من بر مصیبت وحشتناک از دست دادن پسر نازنین ۲۲ ساله ام در حد حضرت زینب باشه؟ اصلا میتونی تصور کنی که مادر بدبخت چه میکشه وقتی نمیدونه کجا بره نشون بچش رو بگیره؟ 

میدونی با قرص خوابیدن و مدام سر مزار پسر پرستاری که رفت تا خدمت کنه برگرده دامادش کنی اما یک هفته دنبال پیکرش زیر آوارها بودی چه جوریه؟ میدونی سه روز بیخوابی کنار آوار چجوریه دیدن سربازها پرستارها جوون های مردم وقتی جوون نخبه ات زیر خروارها خاک خوابیده چه به روز مادر مباره؟ 

من لحظه ای بخاطر شهاذتش خوشحال نبودم کفر گفتم چون من مادر بودم و فقط داغدیده میدونه بر من و باباش و خواهر برادر کوچکش که روانشون رو از دست دادن و مدام بهانه اش رو میگیرن چی میگذزه امیدوارم هرگزززز درک نکنی چی میگم...

مثل جانباز شیمیایی که نمیتونه رنج هر نفسی رو که میکشه به یه کودک سرحال توضیح بده...هزاربار بدتر که ای کاش شیمیایی بودم کور و کر و فلج بودم ولی پسرم امروز کنار ما بود 

برای من مرگ بخواه نه صبر..مادر صبر نداره

خدا بهت صبر بده عزیزم. ولی خوشحال باش که عاقبت پسرت ختم بخیر شده. لطفا رفتی برای شفای مادرم. وشهادت ...

متشکرم عزیزم

برای شفای مادرت دعا میکنم من با شهادت پسرم نابود شدم برات شهادت نمیخوام

متشکرم عزیزم برای شفای مادرت دعا میکنم من با شهادت پسرم نابود شدم برات شهادت نمیخوام

ممنونم. صبور باش عزیز دلم . صبور باش

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ان شالله خدا بهتون صبورے عنایت بفرماید.گرچه خیلی سخته خوش به سعادتتون پسرتون به سعادت ابدے رسیدن

ازپسرتون بخواید براتون دعا کنن ،خوش به سعادتشون به خدا نزدیکه برای عاقبت بخیری همه مون دعا کنید

عزبزم خوشا به حالت که صحبت کردن درباره داغ جوون اینقدر برات ساده است حق داری منم همینطور بودم مگه ای ...

شماتنها نیستین خیلیا عین شما ی خانمی توجنگ دوازده روزه دیدم شوهرش ودوتافرزندش شهیدشده بودن تنها مونده بود

هزارو وخورده ای شهیدشدن توهمین دوازده روز 

اگه به برنامه زندگی پس از زندگی میزاره اعتقاد داشته باشی میگفت بی تابی شما تواین دنیا باعث ناراحتی عزیزیه که ازبینمون رفته بخاطر آرامش پسرعزیزتم شده باید صبورباشی مطمئن باش ی روز شمام میری پیش ایشون بخاطر دوتابچه ای که داری وپیشتن صبورباش میدونم سخته خیلی سخته ولی چاره چیه خواست خداست ان شاءالله  بهتون آرامش بده خودش

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

خوشبحالش شهادت نصیبش شده😭😭

روحش شاد

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃