2777
2789
عنوان

مامانای مهربون بچم مریضه میایین

121 بازدید | 28 پست

پسرم نه ماهشه دو روزه تب داره اول از ۳۷/۵شروع شد تا امروز مقعدی گرفتم رسید به ۳۹/۹ دوبار دیروز هرشش ساعت قطره دادم ولی بار سوم قطره رو بالا آورد دیگه شیاف میزنم براش دوتا دندونای بالاییش داره درمیادشکمش هم شل کار میکنه به نظرتون تب دندون انقدر بالا میره؟ چکار کنم براش بجز پاشویه وتن شویه انگار دستمال نمدار ولرم میزارم رو بدنش بدن درد داره 

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرت با اونهمه تب خوب نبوده ببریش دکتر؟؟

آخه باباش نیست منم تو شهرغریبم کسیو مدارم تو این کرونا یه بچه هفت ساله هم دارم 

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
در ضمن دندون ن تب داره ن اسهال

عه پس به مادرو مادرشوهرم زنگ زدم گفتن از دندوناشه

آخه باباش نیست منم تو شهرغریبم کسیو مدارم تو این کرونا یه بچه هفت ساله هم دارم 

خوب بچه طفلی گناه داره خدایی تشنج کنه مبخوای چیکار کنی .تاکسی در اختیار بگیر برید دکتر بشینید تو ماشین نوبتتون شد برید پیش پزشک

خوب بچه طفلی گناه داره خدایی تشنج کنه مبخوای چیکار کنی .تاکسی در اختیار بگیر برید دکتر بشینید تو ماش ...

ممنون

شاید عفونت داره.  منم از ماه چهارم هر موقع بچه نا اروم میشد یا اسهال میگفتن از دندونه.   تازه الان تو ده ماهگی دندون دراورد.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
چرا دندون هم تب داره هم اسهال.

منم شنیدم بچه اولمم تب میکرد واسهال داشت ولی اونموقع تب سنج نداشتم ببینم چقدره به نظر شما تب دندون انقدر زیاد میشه یا مریض شده