2777
2789

دكتر ابراهيم حاتمي پور يا دكتر جهانگير تقي پور ميشناسيد؟؟؟؟ جراح پلاستيكن براي ليپوماتيك ميخوام

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  

ها بوگو

عامو من انداموم مثل مادر جنیفر لوپزه احتیاج به ای چیا ندارم برا همی اینارو نمیشناسم 

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ

ها بوگو عامو من انداموم مثل مادر جنیفر لوپزه احتیاج به ای چیا ندارم برا همی اینارو نمیشناسم 

يني اسمشونم نشنيدي بيني ام عمل ميكنن اخه

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عامو ا کجو بشناسم تهران دودی ساکنم

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ

سلام شبتون بخیر

اسم شیراز و دیدم اومدم توی پیجتون دیدم یک نفر نوشته خوابن رگ غیرتم گرفت گفتم باید متوجه بشن ما بیداریم برا همین اظهار وجود کردم شرمنده

😂😂😂😂😂

جدی برو از نزدیک کارهاشون و ببین یعنی اگه همه دنیا اومدن گفتن خیلی خشگل عمل میکنن بازم سلیقه ایه ممکنه به نظر شما اصلا خوب عمل نکنه 

ها بوگو عامو من انداموم مثل مادر جنیفر لوپزه احتیاج به ای چیا ندارم برا همی اینارو نمیشناسم 

وای من شما رو از تاپیک ظرفتهای زنانه میشناسم

خوشحالم از دیدنتون

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹
وای من شما رو از تاپیک ظرفتهای زنانه میشناسم خوشحالم از دیدنتون

سلام عزیزم خوب هستین من متاسفانه شما رو به خاطر‌نیاوردم اما اونجا بودم درسته 

لطف دارین❤❤